Firms.bg
Търси

ПЛЕВЕН-49-АЛИ АМИШЕВ ЕТЕИК: 114588002, гр. Плевен, Плевен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 12.09.2008 г.
Последна промяна
12.09.2008 г.Виж история
Фирма/Наименование
ПЛЕВЕН-49-АЛИ АМИШЕВ ЕТ
Дата на регистрация
1995
Регистрация по ЗДДС

BG114588002 ( )

Седалище и адрес на управление
област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, ул.Изток 1, №6
Предмет на дейност
покупко-продажба на черни и цветни метали /без благородни метали и скъпоценни камъни и след съответното разрешение/. автотранспортни услуги за пътнически и товарен таксиметров транспорт в дтраната и чужбина. монтьорство и поддържане на мпс с ремонт на автомобилна и битова техника и разкриване на работилници, търговия с промишлени стоки, стоки на бита, селскостопански произведения в суров и преработен вид, включително на плодове и зеленчуци в страната и чужбина, с разкриване на търговски обекти, хотелиерство ресторантьорство, с разкриване на заведения, разкриване и извършване на забавни игри /без хазарт/, включително с електронна техника, сервиране на безалкохолни и спиртни /след издаване на лиценз/напитки, кафе, плетачески и шивашки услуги, изработка и търговия на готова продукция с тях, откриване на фирмени магазини за продажба на стоки и участие в търговска дейност в свободните безмитни зони, търговско представителство, /без процесуално/ и агентство на наши и чужди фирми и посредническа дейност в страната и чужбина, производство с всички видове селскостопанска продукция в страната и чужбина, охрана на обекти и всички видове охранителни дейности с разкриване на агенция за охрана на лица, вещи и стоки /след съответно разрешение/, търговия с петролни продукти /слд съответното разрешение/. промишлени стоки в страната и чужбина.
Физическо лице - търговец
али а.

Резюме

Фирма ПЛЕВЕН-49-АЛИ АМИШЕВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 114588002 е основана на 1995 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, ул.Изток 1, №6. ПЛЕВЕН-49-АЛИ АМИШЕВ ЕТ е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 25.06.2006 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG114588002
  2. 26.06.2006 г.

    ДДС
    Регистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG114588002
  3. 10.03.2008 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG114588002
  4. 11.03.2008 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG114588002
  5. 8.09.2008 г.

    Име на фирма
    ПЛЕВЕН-49-АЛИ АМИШЕВ
    Седалище и адрес на управление
    област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, ул.Изток 1, №6
    Физическо лице - търговец
    али а.
    Основана
    1995
    Предмет на дейност
    покупко-продажба на черни и цветни метали /без благородни метали и скъпоценни камъни и след съответното разрешение/. автотранспортни услуги за пътнически и товарен таксиметров транспорт в дтраната и чужбина. монтьорство и поддържане на МПС с ремонт на автомобилна и битова техника и разкриване на работилници, търговия с промишлени стоки, стоки на бита, селскостопански произведения в суров и преработен вид, включително на плодове и зеленчуци в страната и чужбина, с разкриване на търговски обекти, хотелиерство ресторантьорство, с разкриване на заведения, разкриване и извършване на забавни игри /без хазарт/, включително с електронна техника, сервиране на безалкохолни и спиртни /след издаване на лиценз/напитки, кафе, плетачески и шивашки услуги, изработка и търговия на готова продукция с тях, откриване на фирмени магазини за продажба на стоки и участие в търговска дейност в свободните безмитни зони, търговско представителство, /без процесуално/ и агентство на наши и чужди фирми и посредническа дейност в страната и чужбина, производство с всички видове селскостопанска продукция в страната и чужбина, охрана на обекти и всички видове охранителни дейности с разкриване на агенция за охрана на лица, вещи и стоки /след съответно разрешение/, търговия с петролни продукти /слд съответното разрешение/. промишлени стоки в страната и чужбина.
  6. 12.09.2008 г.

    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
131568799ХЕЛЕНИК КЪНСТРЪКШЪНС ЕООД

гр. Плевен, Плевен

али а.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.