Firms.bg
Търси

ЗЛАТЕН РОГ ООДЕИК: 114047356, гр. Плевен, Плевен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 5.05.2011 г.
Последна промяна
5.05.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЗЛАТЕН РОГ ООД
Изписване на чужд език
ZLATEN ROG
Дата на регистрация
1996
Регистрация по ЗДДС

114047356 ( )

Седалище и адрес на управление
област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, бул. РУСЕ, №8, апартамент 8
Предмет на дейност
производство и продажба на стоки, покупка на стоки и продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид. закупуване, отглеждане и продажба на селскостопански животни и продукти от тях. закупуване, отглеждане и продажба на селскостопански култури и продукти от тях. закупуване, отглеждане и продажба на всякакъв вид птици и продукти от тях. разкриване на мандри за производство на сирене, кашкавал и други продукти от мляко, разкриване на кланица и цех за обработка и преработка на месо от селскостопански животни и птици, разкриване на складове за търговия на едро и дребно охранителни и нехранителни стоки, със стоки за бита и стоки за леката и тежката промишленост, продажба на алкохолни /след лиценз/, безалкохолни напитки и бира. ресторантьорска дейност, разкриване на магазини за хранителни и нехранителни стоки, разкриване на питейни заведения, касре-аперетиви и сладкарници, търговия с петрол и петролни продукти /след съответно разрешение/, таксиметрови превози на пътници и товари, вътрешен и международен туризъм, охранителна дейност /след разрешение/, маркетингова дейност, спонсорство, консигнационна търговия, комисионна и посредническа дейност, инженерингова дейност, лизингова и предприемаческа дейност, организиране на спортни, забавни игри и лотарии, игри на късмета /без хазарт/, проектиране, финансиране и строителство на строителни обекти, сделки с недвижими имоти, разкриване на заложни къщи /след разрешение/, разкриване на оказион /без паметници на културата/ и антиквариат /без предмети с национално значение/, автосервизна дейност, авто- бояджийски и авто-тенекеджийски услуги, автомивка, разкриване на автокъща за продажба на коли и части за тях в старо и ново състояние, търговско представителство/без процесуално/и посредничество на местни и чуждестранни, физически и юридически лица. външно-търговска дейност /внос-износ/ във връзка с предмета на дейност, описан по-горе, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.
Съдружници
  • йордан д.
  • пламен л.
  • атанас б.
Капитал размер
51000 лв. (внесен капитал: 51000 лв.)

Резюме

Фирма ЗЛАТЕН РОГ ООД (ZLATEN ROG) с ЕИК/ПИК 114047356 е основана на 1996 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, бул. РУСЕ, №8, апартамент 8, а началният внесен капитал е в размер на 51000 лева. ЗЛАТЕН РОГ ООД е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 4.12.1996 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: 114047356
  2. 5.12.1996 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: 114047356
  3. 31.12.1997 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: 114047356
  4. 1.01.1998 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: 114047356
  5. 21.02.2011 г.

    Име на фирма
    ЗЛАТЕН РОГ
    Основана
    1996
    Изписване на чужд език
    ZLATEN ROG
    Предмет на дейност
    Производство и продажба на стоки, покупка на стоки и продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид. закупуване, отглеждане и продажба на селскостопански животни и продукти от тях. закупуване, отглеждане и продажба на селскостопански култури и продукти от тях. закупуване, отглеждане и продажба на всякакъв вид птици и продукти от тях. разкриване на мандри за производство на сирене, кашкавал и други продукти от мляко, разкриване на кланица и цех за обработка и преработка на месо от селскостопански животни и птици, разкриване на складове за търговия на едро и дребно охранителни и нехранителни стоки, със стоки за бита и стоки за леката и тежката промишленост, продажба на алкохолни /след лиценз/, безалкохолни напитки и бира. ресторантьорска дейност, разкриване на магазини за хранителни и нехранителни стоки, разкриване на питейни заведения, касре-аперетиви и сладкарници, търговия с петрол и петролни продукти /след съответно разрешение/, таксиметрови превози на пътници и товари, вътрешен и международен туризъм, охранителна дейност /след разрешение/, маркетингова дейност, спонсорство, консигнационна търговия, комисионна и посредническа дейност, инженерингова дейност, лизингова и предприемаческа дейност, организиране на спортни, забавни игри и лотарии, игри на късмета /без хазарт/, проектиране, финансиране и строителство на строителни обекти, сделки с недвижими имоти, разкриване на заложни къщи /след разрешение/, разкриване на оказион /без паметници на културата/ и антиквариат /без предмети с национално значение/, автосервизна дейност, авто- бояджийски и авто-тенекеджийски услуги, автомивка, разкриване на автокъща за продажба на коли и части за тях в старо и ново състояние, търговско представителство/без процесуално/и посредничество на местни и чуждестранни, физически и юридически лица. външно-търговска дейност /внос-износ/ във връзка с предмета на дейност, описан по-горе, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.
    Съдружници
    йордан д.
    Капитал
    51000
    Седалище и адрес на управление
    област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, бул. РУСЕ, №8, апартамент 8
    Внесен капитал
    51000
  6. 5.05.2011 г.

    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
114031722ПОТРЕБИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ "ЕДИНСТВО" К

гр. Белене, Белене

атанас б.

Контролен съвет, Управителен съвет

йордан д.

Контролен съвет

Виж още
114137017АСО - ТРАНСПОРТ И КО ООД

гр. Белене, Белене

пламен л.

Съдружници

йордан д.

Съдружници

Виж още
114587103ЕВРОСЕЛЕКТ ЕООД

гр. Плевен, Плевен

атанас б.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
114634670ЕДИНСТВО 2005 ООД

гр. Белене, Белене

атанас б.

Съдружници

Виж още
114665331ЛАВЪР ЕООД

гр. Белене, Белене

пламен л.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
200212514РУСГАЗ ООД

гр. Павликени, Павликени

атанас б.

Съдружници

Виж още
200464159БОАТ ИНВЕСТ ООД

гр. Белене, Белене

атанас б.

Съдружници

Виж още
202700206АМАРО ИНВЕСТ ЕООД

с. Тополи, Варна

атанас б.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
203589463ЕКО БАРАН ЕООД

с. Тополи, Варна

атанас б.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.