Firms.bg
Търси

Г и Д-93 - ДОБРИН ТОДОРОВ ЕТЕИК: 112082324, гр. Пещера, Пещера

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
6.11.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
Г и Д-93 - ДОБРИН ТОДОРОВ ЕТ
Дата на регистрация
1993
Регистрация по ЗДДС

BG112082324 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Пазарджик, община Пещера, гр. Пещера, Михаил Такев, №89
Предмет на дейност
кафе-аперитив, ресторантьорска и хотелиерска дейност, таксиметрова дейност, търговия с всякакъв вид стоки, разрешени от нормативните актове, покупка на стоки или вещи, с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, видео и звукозаписи, спортно-занимателни, атракционни, компютърни и електронни игри, без хазартни, организиране на екскурзии и почивки в страната и чужбина, разкриване бюро за обмяна на валута, търговия с нефтопродукти и суровини, разкриване на частен медицински кабинет и медицински услуги, разкриване на магазини и търговия с тях, производство, изкупуване и пласмент на селскостопанска, животинска, рибна продукция, цветя и гъби, билки, диворастящи плодове и гъби, разрешени от закона, строителна дейност и услуги, свързани със строителството, вътрешен и външен дизайн, външно икономическа, външнотърговска, спедиторска, комисионна търговия, както всички дейности по обем и предмет ще се водят по търговски начин, както са изискванията на чл. 1 ал. 2, т. 3 от търговския закон, в страната и чужбина.
Физическо лице - търговец
добрин т.

Резюме

Фирма Г и Д-93 - ДОБРИН ТОДОРОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 112082324 е основана на 1993 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Пазарджик, община Пещера, гр. Пещера, Михаил Такев, №89. Г и Д-93 - ДОБРИН ТОДОРОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG112082324 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 25.08.2009 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    Г и Д-93 - ДОБРИН ТОДОРОВ
    Основана
    1993
    Физическо лице - търговец
    добрин т.
    Предмет на дейност
    Кафе-аперитив, ресторантьорска и хотелиерска дейност, таксиметрова дейност, търговия с всякакъв вид стоки, разрешени от нормативните актове, покупка на стоки или вещи, с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, видео и звукозаписи, спортно-занимателни, атракционни, компютърни и електронни игри, без хазартни, организиране на екскурзии и почивки в страната и чужбина, разкриване бюро за обмяна на валута, търговия с нефтопродукти и суровини, разкриване на частен медицински кабинет и медицински услуги, разкриване на магазини и търговия с тях, производство, изкупуване и пласмент на селскостопанска, животинска, рибна продукция, цветя и гъби, билки, диворастящи плодове и гъби, разрешени от закона, строителна дейност и услуги, свързани със строителството, вътрешен и външен дизайн, външно икономическа, външнотърговска, спедиторска, комисионна търговия, както всички дейности по обем и предмет ще се водят по търговски начин, както са изискванията на чл. 1 ал. 2, т. 3 от Търговския закон, в страната и чужбина.
    Седалище и адрес на управление
    област Пазарджик, община Пещера, гр. Пещера, ул. МИХАИЛ ТАКЕВ 159 вх.А
  2. 27.08.2009 г.

    Седалище и адрес на управление
    област Пазарджик, община Пещера, гр. Пещера, Михаил Такев, №89
  3. 5.11.2012 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG112082324
  4. 6.11.2012 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG112082324

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.