Търси

РОГУША-ДИМИТЪР КОРАЛИЕВ - НЕВЕНА ВЛАСЕВА ЕТЕИК: 112070858, гр. Батак, Батак

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
8.02.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
РОГУША-ДИМИТЪР КОРАЛИЕВ - НЕВЕНА ВЛАСЕВА ЕТ
Дата на регистрация
1991
Регистрация по ЗДДС

BG112070858 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Пазарджик, община Батак, гр. Батак, ул. РОДОПИ, №61
Предмет на дейност
производство, изкупуване и реализация на селскостопанска продукция.промишлена дейност във връзка с нея; вътрешна и външнотърговска дейност; търговско представителство, посредничество и агентство;производство и реализация на стоки за народно потребление и услуги на населението; организиране създаването и производството на сувенири, изделия на художествените занаяти и народното творчество, ръчно и машинно плетиво и шивачество; покупко-продажба,преработка и оползотворяване на вторични суровини и залежали или неупотребявани стоково-материални ценности;туристически и хотелиерски услуги на български и чуждестранни граждани и фирми; организиране на транспортни и таксиметрови услуги; организиране на екскурзии в страната и чужбина; на спортни, рекламни, развлекателни, комунално-битови и други видове допълнителни услуги, свързани с международния и вътрешен туризъм.
Физическо лице - търговец
невена димитрова власева

Резюме

Фирма РОГУША-ДИМИТЪР КОРАЛИЕВ - НЕВЕНА ВЛАСЕВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 112070858 е основана на 1991 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Пазарджик, община Батак, гр. Батак, ул. РОДОПИ, №61. РОГУША-ДИМИТЪР КОРАЛИЕВ - НЕВЕНА ВЛАСЕВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG112070858 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 20.01.2003 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG112070858
 2. 21.01.2003 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG112070858
 3. 8.02.2011 г.

  Име на фирма
  РОГУША-ДИМИТЪР КОРАЛИЕВ - НЕВЕНА ВЛАСЕВА
  Основана
  1991
  Предмет на дейност
  ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ.ПРОМИШЛЕНА ДЕЙНОСТ ВЪВ ВРЪЗКА С НЕЯ; ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО;ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СТОКИ ЗА НАРОДНО ПОТРЕБЛЕНИЕ И УСЛУГИ НА НАСЕЛЕНИЕТО; ОРГАНИЗИРАНЕ СЪЗДАВАНЕТО И ПРОИЗВОДСТВОТО НА СУВЕНИРИ, ИЗДЕЛИЯ НА ХУДОЖЕСТВЕНИТЕ ЗАНАЯТИ И НАРОДНОТО ТВОРЧЕСТВО, РЪЧНО И МАШИННО ПЛЕТИВО И ШИВАЧЕСТВО; ПОКУПКО-ПРОДАЖБА,ПРЕРАБОТКА И ОПОЛЗОТВОРЯВАНЕ НА ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ И ЗАЛЕЖАЛИ ИЛИ НЕУПОТРЕБЯВАНИ СТОКОВО-МАТЕРИАЛНИ ЦЕННОСТИ;ТУРИСТИЧЕСКИ И ХОТЕЛИЕРСКИ УСЛУГИ НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ГРАЖДАНИ И ФИРМИ; ОРГАНИЗИРАНЕ НА ТРАНСПОРТНИ И ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ; ОРГАНИЗИРАНЕ НА ЕКСКУРЗИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; НА СПОРТНИ, РЕКЛАМНИ, РАЗВЛЕКАТЕЛНИ, КОМУНАЛНО-БИТОВИ И ДРУГИ ВИДОВЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ, СВЪРЗАНИ С МЕЖДУНАРОДНИЯ И ВЪТРЕШЕН ТУРИЗЪМ.
  Седалище и адрес на управление
  област Пазарджик, община Батак, гр. Батак, ул. РОДОПИ, №61
  Физическо лице - търговец
  невена димитрова власева

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.