Firms.bg
Търси

МИРИАМ - МИХАИЛ ЧОНЕВ ЕТЕИК: 112041276, гр. Пещера, Пещера

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 12.07.2011 г.
Последна промяна
12.07.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
МИРИАМ - МИХАИЛ ЧОНЕВ ЕТ
Дата на регистрация
1990
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Пазарджик, община Пещера, гр. Пещера, ул. ЧИКО 29
Предмет на дейност
транспортни и авторемонтни услуги на пътници и товари в страната и в чужбина. шивашки услуги. производство и продажба на всички видове облекла, спално бельо и други изделия за домашния уют, внос и износ на този вид изделия. строително-монтажни услуги в страната и в чужбина. дърводелски услуги и производство на готови мебели, продажба на този вид изделия в страната и в чужбина.ремонт на всякакьв вид ел.уреди и инсталации. монтаж и ремонт на ел. инсталации, производство, изкупуване, преработка и продажба на всякакьв вид селскостопанска и животинска продукция, механизирано косене на трева. разкриване на тьрговски магазини за продажба на промишлени и други стоки за бита и хранителни продукти. разкриване на оказионен магазин, внос и износ на хранителни, промишлени и други стоки за бита и рекламна дейност вьв врьзка с описаните по-горе дейности.
Физическо лице - търговец
михаил ч.

Резюме

Фирма МИРИАМ - МИХАИЛ ЧОНЕВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 112041276 е основана на 1990 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Пазарджик, община Пещера, гр. Пещера, ул. ЧИКО 29. МИРИАМ - МИХАИЛ ЧОНЕВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 12.07.2011 г. - Регистрация на фирма

    Физическо лице - търговец
    михаил ч.
    Основана
    1990
    Име на фирма
    МИРИАМ - МИХАИЛ ЧОНЕВ
    Седалище и адрес на управление
    област Пазарджик, община Пещера, гр. Пещера, ул. ЧИКО 29
    Предмет на дейност
    TPAHCПOPTHИ И ABTOPEMOHTHИ УCЛУГИ HA ПЪTHИЦИ И TOBAPИ B CTPAHATA И B ЧУЖБИHA. ШИBAШKИ УCЛУГИ. ПPOИЗBOДCTBO И ПPOДAЖБA HA BCИЧKИ BИДOBE OБЛEKЛA, CПAЛHO БEЛЬO И ДPУГИ ИЗДEЛИЯ ЗA ДOMAШHИЯ УЮT, BHOC И ИЗHOC HA TOЗИ BИД ИЗДEЛИЯ. CTPOИTEЛHO-MOHTAЖHИ УCЛУГИ B CTPAHATA И B ЧУЖБИHA. ДЪPBOДEЛCKИ УCЛУГИ И ПPOИЗBOДCTBO HA ГOTOBИ MEБEЛИ, ПPOДAЖБA HA TOЗИ BИД ИЗДEЛИЯ B CTPAHATA И B ЧУЖБИHA.PEMOHT HA BCЯKAKЬB BИД EЛ.УPEДИ И ИHCTAЛAЦИИ. MOHTAЖ И PEMOHT HA EЛ. ИHCTAЛAЦИИ, ПPOИЗBOДCTBO, ИЗKУПУBAHE, ПPEPAБOTKA И ПPOДAЖБA HA BCЯKAKЬB BИД CEЛCKOCTOПAHCKA И ЖИBOTИHCKA ПPOДУKЦИЯ, MEXAHИЗИPAHO KOCEHE HA TPEBA. PAЗKPИBAHE HA TЬPГOBCKИ MAГAЗИHИ ЗA ПPOДAЖБA HA ПPOMИШЛEHИ И ДPУГИ CTOKИ ЗA БИTA И XPAHИTEЛHИ ПPOДУKTИ. PAЗKPИBAHE HA OKAЗИOHEH MAГAЗИH, BHOC И ИЗHOC HA XPAHИTEЛHИ, ПPOMИШЛEHИ И ДPУГИ CTOKИ ЗA БИTA И PEKЛAMHA ДEЙHOCT BЬB BPЬЗKA C OПИCAHИTE ПO-ГOPE ДEЙHOCTИ.
  2. 12.07.2011 г.

    Основана
    1990
    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
112091860ЧОНЕВ И ЧОНЕВ ЕООД

гр. Пещера, Пещера

михаил ч.

Съдружници, Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.