Firms.bg
Търси

ИВАН ИВАНОВ - МАЦДИВ ЕТЕИК: 111042674, гр. Берковица, Берковица

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
12.02.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ИВАН ИВАНОВ - МАЦДИВ ЕТ
Дата на регистрация
1999
Регистрация по ЗДДС

BG111042674 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Монтана, община Берковица, гр. Берковица, ул. КАЛИМАНИЦА, №22
Предмет на дейност
производство, изкупуване, преработка, съхранение и продажба на селскостопанска продукция, -растителна и животинска, диворастящи плодове, гъби и билки; автомонтьорски услуги, продажба на нефтопродукти, нови и употребявани автомобили; физиотерапия и рехабилитация; превозна, хотелиерска, туристическа дейност, ресторантьорство, организиране на екскурзии в страната и чужбина; вътрешна и външна търговия с хранителни и нехранителни стоки; производство и продажба на безалкохолни напитки, хляб и хлебни изделия, сладкарски изделия, алкохол, кафе и други; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица и фирми; строителство в груб и завършен вид, ремонт и обзавеждане на жилищни и промишлени сгради; осъществяване на всякаква друга търговска дейност в страната и чужбина, не забранена от закона със собствен и наемен труд.
Физическо лице - търговец
иван и.

Резюме

Фирма ИВАН ИВАНОВ - МАЦДИВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 111042674 е основана на 1999 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Монтана, община Берковица, гр. Берковица, ул. КАЛИМАНИЦА, №22. ИВАН ИВАНОВ - МАЦДИВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG111042674 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 18.07.2001 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG111042674
  2. 19.07.2001 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG111042674
  3. 12.02.2011 г.

    Име на фирма
    ИВАН ИВАНОВ - МАЦДИВ
    Основана
    1999
    Седалище и адрес на управление
    област Монтана, община Берковица, гр. Берковица, ул. КАЛИМАНИЦА, №22
    Предмет на дейност
    ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА, СЪХРАНЕНИЕ И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, -РАСТИТЕЛНА И ЖИВОТИНСКА, ДИВОРАСТЯЩИ ПЛОДОВЕ, ГЪБИ И БИЛКИ; АВТОМОНТЬОРСКИ УСЛУГИ, ПРОДАЖБА НА НЕФТОПРОДУКТИ, НОВИ И УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ; ФИЗИОТЕРАПИЯ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ; ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ОРГАНИЗИРАНЕ НА ЕКСКУРЗИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ И НЕХРАНИТЕЛНИ СТОКИ; ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ХЛЯБ И ХЛЕБНИ ИЗДЕЛИЯ, СЛАДКАРСКИ ИЗДЕЛИЯ, АЛКОХОЛ, КАФЕ И ДРУГИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА И ФИРМИ; СТРОИТЕЛСТВО В ГРУБ И ЗАВЪРШЕН ВИД, РЕМОНТ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ЖИЛИЩНИ И ПРОМИШЛЕНИ СГРАДИ; ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ВСЯКАКВА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, НЕ ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА СЪС СОБСТВЕН И НАЕМЕН ТРУД.
    Физическо лице - търговец
    иван и.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.