Firms.bg
Търси

МИКРОТЕХ - РОСЕН ГЕОРГИЕВ ЕТЕИК: 111035014, гр. Лом, Лом

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
10.09.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
МИКРОТЕХ - РОСЕН ГЕОРГИЕВ ЕТ
Изписване на чужд език
MIKROTEH ROSEN GEFRGIEV
Дата на регистрация
1998
Регистрация по ЗДДС

BG111035014 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Монтана, община Лом, гр. Лом, ШИПКА, №18
Предмет на дейност
ремонт и поддържане на радио и видео техника; търговия с промишлени стоки, с битова и електронна техника; производство и търговия със селскостопанска и животинска продукция, с мляко и млечни произведения; с хляб, хлебни, сладкарски и захарни изделия; производство и търговия с плодове и зеленчуци, с цветя и гъби; търговия с алкохолни и безалкохолни напитки, с бира, кафе и цигари; разкриване и експлоатация на търговски обекти за обществено хранене, оказионна, комисионна и разносна търговия; хотелиерство, ресторантьорство, транспортни и туристически услуги; превоз на пътници и товари в страната и чужбина; рекламни и битови услуги; търговско представителство и посредничество и всички други сделки, които не са забранени от закона.
Физическо лице - търговец
росен василев георгиев

Резюме

Фирма МИКРОТЕХ - РОСЕН ГЕОРГИЕВ ЕТ (MIKROTEH ROSEN GEFRGIEV) с ЕИК/ПИК 111035014 е основана на 1998 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Монтана, община Лом, гр. Лом, ШИПКА, №18. МИКРОТЕХ - РОСЕН ГЕОРГИЕВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG111035014 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 15.01.2003 г.

  Регистрация на фирмата
  МИКРОТЕХ - РОСЕН ГЕОРГИЕВ
 2. 16.01.2003 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG111035014
 3. 10.09.2010 г.

  Фирма
  МИКРОТЕХ - РОСЕН ГЕОРГИЕВ
  Изписване на чужд език
  MIKROTEH ROSEN GEFRGIEV
  Предмет на дейност
  РЕМОНТ И ПОДДЪРЖАНЕ НА РАДИО И ВИДЕО ТЕХНИКА; ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, С БИТОВА И ЕЛЕКТРОННА ТЕХНИКА; ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ, С МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ; С ХЛЯБ, ХЛЕБНИ, СЛАДКАРСКИ И ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ; ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ, С ЦВЕТЯ И ГЪБИ; ТЪРГОВИЯ С АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, С БИРА, КАФЕ И ЦИГАРИ; РАЗКРИВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, ОКАЗИОННА, КОМИСИОННА И РАЗНОСНА ТЪРГОВИЯ; ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТРАНСПОРТНИ И ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ; ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; РЕКЛАМНИ И БИТОВИ УСЛУГИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ВСИЧКИ ДРУГИ СДЕЛКИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
  Основана
  1998
  Седалище и адрес на управление
  област Монтана, община Лом, гр. Лом, ШИПКА, №18
  Физическо лице - търговец
  росен василев георгиев

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.