Firms.bg
Търси

ЕЛИТА ООДЕИК: 110565554, гр. Троян, Троян

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
4.11.2009 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕЛИТА ООД
Дата на регистрация
2006
Регистрация по ЗДДС

BG110565554 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Ловеч, община Троян, гр. Троян, ул. СИМЕОН ВЕЛИКИ, №149
Предмет на дейност
извършване на услуги и граждани и фирми на металорежещи машини, универсални стругове и др., изработване на машинни части, възли и детайли по поръчка; производство и търговия с машини, метали и метални изделия, инструментална екипировка, резервни части и консумативи; производство, преработка, изкупуване и реализация на дървесина, изделия от дърво, мебели, промишлени стоки и стоки за бита; разкриване на магазини, заведения и др. и търговия с всички видове незабранени от закона стоки в страната и чужбина; комисионна и посредническа дейност, търговско представителство; спедиторска, транспортна, пласментно-снабдителна и сервизна дейност и таксиметрови услуги; издателска и рекламна дейност; доставка, инсталиране, гаранционен и извънгаранционен сервиз и поддържане, даване под наем и лизинговане на компютри, разработване на приложен софтуер, консултации и техническа помощ, комплексни инженерингови услуги; производство, изкупуване и продажба на селскостопанска продукция, продукти на гората и техните производни; туристически услуги, бартерни сделки, вносна-износна дейност, както и извършване на всякакъв вид дейности и услуги, незабранени от закона.
Управители/Съдружници
  • радослав й.
Съдружници
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма ЕЛИТА ООД () с ЕИК/ПИК 110565554 е основана на 2006 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Ловеч, община Троян, гр. Троян, ул. СИМЕОН ВЕЛИКИ, №149, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. ЕЛИТА ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG110565554 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 28.11.2007 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG110565554
  2. 29.11.2007 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG110565554
  3. 4.11.2009 г.

    Управители
    радослав й.
    Име на фирма
    ЕЛИТА
    Предмет на дейност
    Извършване на услуги и граждани и фирми на металорежещи машини, универсални стругове и др., изработване на машинни части, възли и детайли по поръчка; производство и търговия с машини, метали и метални изделия, инструментална екипировка, резервни части и консумативи; производство, преработка, изкупуване и реализация на дървесина, изделия от дърво, мебели, промишлени стоки и стоки за бита; разкриване на магазини, заведения и др. и търговия с всички видове незабранени от закона стоки в страната и чужбина; комисионна и посредническа дейност, търговско представителство; спедиторска, транспортна, пласментно-снабдителна и сервизна дейност и таксиметрови услуги; издателска и рекламна дейност; доставка, инсталиране, гаранционен и извънгаранционен сервиз и поддържане, даване под наем и лизинговане на компютри, разработване на приложен софтуер, консултации и техническа помощ, комплексни инженерингови услуги; производство, изкупуване и продажба на селскостопанска продукция, продукти на гората и техните производни; туристически услуги, бартерни сделки, вносна-износна дейност, както и извършване на всякакъв вид дейности и услуги, незабранени от закона.
    Съдружници
    Внесен капитал
    5000
    Основана
    2006
    Седалище и адрес на управление
    област Ловеч, община Троян, гр. Троян, ул. СИМЕОН ВЕЛИКИ, №149
    Капитал
    5000

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.