Firms.bg
Търси

ГЕНЧО РАНОВ - АЛИСЪН ЕТЕИК: 109028411, гр. Кюстендил, Кюстендил

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
17.02.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ГЕНЧО РАНОВ - АЛИСЪН ЕТ
Дата на регистрация
1994
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Кюстендил, община Кюстендил, гр. Кюстендил, ул. АСЕН ЗЛАТАРОВ, №31 А
Предмет на дейност
покупка на стоки и вещи и продажбата им у нас и чужбина в първоначален, преработен и обработен вид, производство на стоки и вещи и продажбата им у нас и чужбина, производство на селскостопанска продукция и покупка на такава и продажбата и у нас и чужбина, извършване на превозна дейност у нас и чужбина в т. ч. и таксиметрови услуги, извършване на рекламна дейност у нас и чужбина, извършване на хотелиерски услуги, лизингова дейност, извършване на посредническа дейност за покупка и продажба на стоки и осигуряване на складова база за тях, извършване на ремонт на всички видове ел. уреди и други домашни уреди, както и строеж и ремонт на парни и водогрейни инсталации, както у нас и в чужбина.
Физическо лице - търговец
генчо р.

Резюме

Фирма ГЕНЧО РАНОВ - АЛИСЪН ЕТ () с ЕИК/ПИК 109028411 е основана на 1994 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Кюстендил, община Кюстендил, гр. Кюстендил, ул. АСЕН ЗЛАТАРОВ, №31 А. ГЕНЧО РАНОВ - АЛИСЪН ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 17.02.2011 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ГЕНЧО РАНОВ - АЛИСЪН
    Основана
    1994
    Седалище и адрес на управление
    област Кюстендил, община Кюстендил, гр. Кюстендил, ул. АСЕН ЗЛАТАРОВ, №31 А
    Физическо лице - търговец
    генчо р.
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки и вещи и продажбата им у нас и чужбина в първоначален, преработен и обработен вид, производство на стоки и вещи и продажбата им у нас и чужбина, производство на селскостопанска продукция и покупка на такава и продажбата и у нас и чужбина, извършване на превозна дейност у нас и чужбина в т. ч. и таксиметрови услуги, извършване на рекламна дейност у нас и чужбина, извършване на хотелиерски услуги, лизингова дейност, извършване на посредническа дейност за покупка и продажба на стоки и осигуряване на складова база за тях, извършване на ремонт на всички видове ел. Уреди и други домашни уреди, както и строеж и ремонт на парни и водогрейни инсталации, както у нас и в чужбина.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
109565361МЕТАЛПЛАСТ ЕООД

гр. Кюстендил, Кюстендил

генчо р.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.