Firms.bg
Търси

СТРОЙ ИНВЕСТ - ХАТИДЖЕ ТАСИМ ЕТЕИК: 108581081, гр. Джебел, Джебел

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
3.08.2008 г.Виж история
Фирма/Наименование
СТРОЙ ИНВЕСТ - ХАТИДЖЕ ТАСИМ ЕТ
Дата на регистрация
2005
Регистрация по ЗДДС

BG108581081 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Кърджали, община Джебел, гр. Джебел, ул. ЕДЕЛВАЙС, №23, вход А, етаж 2, апартамент 4
Предмет на дейност
строителство, инвестиционен контрол, строителни услуги, железарски, арматурни, заваръчни и тенекеджийски услуги, производство, изкупуване, преработка и продажба на всички видове селскостопанска продукция, изкупуване и продажба на всички видове вторични суровини, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, покупка на ценни книги с цел продажба, производство на стоки с цел продажба, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки и сделки по стоков контрол, лизинг, търговско представителство и посредничество, валутни сделки, хотелиерски, туристически, ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други подобни услуги, автосервизни услуги, сделки с интелектуална собственост, производство на филми, транспортни услуги, както и други подобни услуги, които не са забранени със закон, като посочените дейности ще се извършват в страната и чужбина.
Физическо лице - търговец
хатидже кязим тасим

Резюме

Фирма СТРОЙ ИНВЕСТ - ХАТИДЖЕ ТАСИМ ЕТ () с ЕИК/ПИК 108581081 е основана на 2005 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Кърджали, община Джебел, гр. Джебел, ул. ЕДЕЛВАЙС, №23, вход А, етаж 2, апартамент 4. СТРОЙ ИНВЕСТ - ХАТИДЖЕ ТАСИМ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG108581081 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 16.01.2006 г.

  Регистрация на фирмата
  СТРОЙ ИНВЕСТ - ХАТИДЖЕ ТАСИМ
 2. 17.01.2006 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG108581081
 3. 3.08.2008 г.

  Фирма
  СТРОЙ ИНВЕСТ - ХАТИДЖЕ ТАСИМ
  Седалище и адрес на управление
  област Кърджали, община Джебел, гр. Джебел, ул. ЕДЕЛВАЙС, №23, вход А, етаж 2, апартамент 4
  Предмет на дейност
  Строителство, инвестиционен контрол, строителни услуги, железарски, арматурни, заваръчни и тенекеджийски услуги, производство, изкупуване, преработка и продажба на всички видове селскостопанска продукция, изкупуване и продажба на всички видове вторични суровини, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, покупка на ценни книги с цел продажба, производство на стоки с цел продажба, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки и сделки по стоков контрол, лизинг, търговско представителство и посредничество, валутни сделки, хотелиерски, туристически, ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други подобни услуги, автосервизни услуги, сделки с интелектуална собственост, производство на филми, транспортни услуги, както и други подобни услуги, които не са забранени със закон, като посочените дейности ще се извършват в страната и чужбина.
  Физическо лице - търговец
  хатидже кязим тасим
  Основана
  2005

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.