Firms.bg
Търси

АУТО ПЕРФЕКТ ЕООДЕИК: 108574172, гр. Кърджали, Кърджали

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
3.11.2020 г.Виж история
Фирма/Наименование
АУТО ПЕРФЕКТ ЕООД
Дата на регистрация
2005
Регистрация по ЗДДС

BG108574172 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Кърджали, община Кърджали, гр. Кърджали, ул. ГЕН. ДЕЛОВ, №7, блок МЛАДОСТ 1, вход Д, етаж 2, апартамент 102
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; продажба на стоки от собственото производство в страната и чужбина; търговско представителство или посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страна и чужбина; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или др. услуги; авто-ремонтни услуги и продажба на части от автомобили; автомивка; пътна помощ; производство и продажба на текстилни изделия; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; строително-ремонтна дейност; лизинг; агентиране на кадри за работа с чужди компании и информационни консултации; външна и вътрешна търговска дейност; поддръжка, сглобка и търговия с компютри и др. електронна техника; компютърна зала; организиране на забавни и развлекателни игри; фризьорски и бръснарски услуги, козметични, маникюристски, масажистски услуги; ресторантьорство, кафе-аперитиви, дърводобив и търговия с дървен материал; таксиметрова дейност; транспортна дейност - превоз на пътници и товари в страната и чужбина; внос; износ; реекспорт, както и всички други дейности в рамките на закона, в страната и чужбина, с български и чуждестранни физически и юридически лица.
Управители/Съдружници
  • христо р.
Едноличен собственик на капитала
христо р.
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма АУТО ПЕРФЕКТ ЕООД () с ЕИК/ПИК 108574172 е основана на 2005 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Кърджали, община Кърджали, гр. Кърджали, ул. ГЕН. ДЕЛОВ, №7, блок МЛАДОСТ 1, вход Д, етаж 2, апартамент 102, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. АУТО ПЕРФЕКТ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG108574172 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 18.10.2006 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG108574172
  2. 19.10.2006 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG108574172
  3. 2.08.2011 г.

    Име на фирма
    АУТО ПЕРФЕКТ
    Основана
    2005
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионн спедиционни и превозни сделки; както и всякакви други сделки незабранени от закон.
    Капитал
    5000
    Управители
    пена с.
    Внесен капитал
    5000
    Седалище и адрес на управление
    област Кърджали, община Кърджали, гр. Кърджали, ул. ГЕН. ДЕЛОВ, №7, блок МЛАДОСТ 1, вход Д, етаж 2, апартамент 102
    Едноличен собственик на капитала
  4. 3.11.2020 г.

    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; продажба на стоки от собственото производство в страната и чужбина; търговско представителство или посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страна и чужбина; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или др. услуги; авто-ремонтни услуги и продажба на части от автомобили; автомивка; пътна помощ; производство и продажба на текстилни изделия; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; строително-ремонтна дейност; лизинг; агентиране на кадри за работа с чужди компании и информационни консултации; външна и вътрешна търговска дейност; поддръжка, сглобка и търговия с компютри и др. електронна техника; компютърна зала; организиране на забавни и развлекателни игри; фризьорски и бръснарски услуги, козметични, маникюристски, масажистски услуги; ресторантьорство, кафе-аперитиви, дърводобив и търговия с дървен материал; таксиметрова дейност; транспортна дейност - превоз на пътници и товари в страната и чужбина; внос; износ; реекспорт, както и всички други дейности в рамките на закона, в страната и чужбина, с български и чуждестранни физически и юридически лица.
    Управители
    пена с.
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.