Firms.bg
Търси

КЕПИТЪЛ МЕНИДЖМЪНТ ЕООДЕИК: 107583777, гр. Габрово, Габрово

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
8.02.2017 г.Виж история
Фирма/Наименование
КЕПИТЪЛ МЕНИДЖМЪНТ ЕООД
Изписване на чужд език
KEPITAL MENIDZHMANT
Дата на регистрация
2006
Регистрация по ЗДДС

BG107583777 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Габрово, община Габрово, гр. Габрово, ул. "Чавдар", №12Е
Предмет на дейност
търговия и посредничество за придобиване на недвижими имоти и вещни права върху недвижими имоти с цел продажба, предоставянето им за управление, отдаване под наем или аренда. проектиране, строителство, обзавеждане и управление на недвижими имоти, вилни селища, жилищни и офис сгради. оценка на недвижими имоти и енергийна ефективност на сгради. строителство-промишлено, административно и жилищно строителство, ниско и инфраструктурно строителство, строително-монтажни работи, ремонт, проектантска и консултантска дейност в строителството. търговия със строителни материали и конструкции. реконструкция и консервиране на жилищни, обществени, промишлени, селскостопански сгради и инфраструктурни обекти. изграждане на екологични обекти, депа за битови и промишлени отпадъци и хвостохранилища. строителство на инженерни мрежи и комуникации. транспорт и таксиметрови услуги за превоз на пътници и товари в страната и в чужбина. международна транспортна дейност /след получаване на съответното разрешение/. спедиторска дейност. авторемонтни услуги. покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина. вътрешно- и външнотърговска дейност на едро и дребно. внос, износ и реекспорт на стоки. производство на стоки с цел продажба. комисионна и оказионна търговия. счетоводни и консултантски услуги. битови услуги. рекламно-информационни услуги. търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни лица в страната и чужбина. сделки с интелектуална собственост. хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни услуги и дейности, лизингова дейност. всички други търговски дейности, незабранени от законите на република българия.
Управители/Съдружници
  • михаил х.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
михаил х.
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма КЕПИТЪЛ МЕНИДЖМЪНТ ЕООД (KEPITAL MENIDZHMANT) с ЕИК/ПИК 107583777 е основана на 2006 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Габрово, община Габрово, гр. Габрово, ул. "Чавдар", №12Е, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. КЕПИТЪЛ МЕНИДЖМЪНТ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG107583777 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 9.12.2008 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    КЕПИТЪЛ МЕНИДЖМЪНТ
    Изписване на чужд език
    KEPITAL MENIDZHMANT
    Управители
    мариян с.
    Внесен капитал
    5000
    Основана
    2006
    Съдружници
    Капитал
    5000
    Седалище и адрес на управление
    област Габрово, община Севлиево, гр. Севлиево, ул. "БУЗЛУДЖА", №18, етаж 4, апартамент 7
    Предмет на дейност
    Търговия и посредничество за придобиване на недвижими имоти и вещни права върху недвижими имоти с цел продажба, предоставянето им за управление, отдаване под наем или аренда. Проектиране, строителство, обзавеждане и управление на недвижими имоти, вилни селища, жилищни и офис сгради. Оценка на недвижими имоти и енергийна ефективност на сгради. Строителство-промишлено, административно и жилищно строителство, ниско и инфраструктурно строителство, строително-монтажни работи, ремонт, проектантска и консултантска дейност в строителството. Търговия със строителни материали и конструкции. Реконструкция и консервиране на жилищни, обществени, промишлени, селскостопански сгради и инфраструктурни обекти. Изграждане на екологични обекти, депа за битови и промишлени отпадъци и хвостохранилища. Строителство на инженерни мрежи и комуникации. Транспорт и таксиметрови услуги за превоз на пътници и товари в страната и в чужбина. Международна транспортна дейност /след получаване на съответното разрешение/. Спедиторска дейност. Авторемонтни услуги. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина. Вътрешно- и външнотърговска дейност на едро и дребно. Внос, износ и реекспорт на стоки. Производство на стоки с цел продажба. Комисионна и оказионна търговия. Счетоводни и консултантски услуги. Битови услуги. Рекламно-информационни услуги. Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни лица в страната и чужбина. Сделки с интелектуална собственост. Хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни услуги и дейности, лизингова дейност. Всички други търговски дейности, незабранени от законите на Република България.
  2. 19.09.2013 г.

    Едноличен собственик на капитала
    Седалище и адрес на управление
    област Габрово, община Габрово, гр. Габрово, ул. "Чавдар", №12Е
    Управители
    мариян с.
  3. 7.02.2017 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG107583777
  4. 8.02.2017 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG107583777

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
104690069СЕВЕР.БГ ООД

гр. Велико Търново, Велико Търново

михаил х.

Съдружници

Виж още
107542245МИШО - МИХАИЛ ХРИСТОВ ЕТ

гр. Габрово, Габрово

михаил х.

Физическо лице - търговец

Виж още
107546939ДГ ТРАНС ООД

гр. Севлиево, Севлиево

мариян с.

Съдружници

Виж още
107563842БЛУ ИНПЕКС ЕООД

гр. Габрово, Габрово

михаил х.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
107584835МАГНОЛИЯ ГРУП ООД

гр. Габрово, Габрово

михаил х.

Съдружници

Виж още
107593530ХАР ВАЕСЕН ТРАНСПОРТ ЕООД

гр. Севлиево, Севлиево

мариян с.

Съдружници, Управители

Виж още
107596290ИНТЕРКАРГО ООД

гр. Габрово, Габрово

михаил х.

Управители

Виж още
200324207ЛЕДЪР АРТ ЕООД

гр. Габрово, Габрово

михаил х.

Управители, Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.