Търси

ГРОЗЕВ - НИКОЛАЙ ГРОЗЕВ ЕТЕИК: 107033388, гр. Габрово, Габрово

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
2.02.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ГРОЗЕВ - НИКОЛАЙ ГРОЗЕВ ЕТ
Дата на регистрация
1997
Регистрация по ЗДДС

BG107033388 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Габрово, община Габрово, гр. Габрово, пл. БЕЛОРУСИЯ, №1, вход Б
Предмет на дейност
внос и износ, бартерни сделки, реекспорт, търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки. производство и реализация на стоки, вкл. и книжарски (канцеларски материали, ученически пособия и други). хлебопроизводство, хлебни изделия и реализация. оказионна и консигнационна търговия. комисионерство, агентство, представителство и посредничество на български и чуждестранни фл и юл. строителни и предприемачески услуги, ниско и високо строителство. инвеститорска дейност. изкупуване;, производство и реализация на разрешена селскостопанска продукция организиране на екскурзии в страната и чужбина, туристически услуги. хотелиерство и ресторантьорство. рекламна (без книгопе.чат) и информационна дейност. покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. автотенекеджийски услуги. авторемонт на всички видове мпс. други дейности и услуги, незабранени от тз за г/г.
Физическо лице - търговец
николай върбанов грозев

Резюме

Фирма ГРОЗЕВ - НИКОЛАЙ ГРОЗЕВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 107033388 е основана на 1997 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Габрово, община Габрово, гр. Габрово, пл. БЕЛОРУСИЯ, №1, вход Б. ГРОЗЕВ - НИКОЛАЙ ГРОЗЕВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG107033388 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 23.10.2008 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG107033388
 2. 24.10.2008 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG107033388
 3. 2.02.2011 г.

  Име на фирма
  ГРОЗЕВ - НИКОЛАЙ ГРОЗЕВ
  Основана
  1997
  Предмет на дейност
  ВНОС И ИЗНОС, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, РЕЕКСПОРТ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ПРОМИШЛЕНИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ. ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СТОКИ, ВКЛ. И КНИЖАРСКИ (КАНЦЕЛАРСКИ МАТЕРИАЛИ, УЧЕНИЧЕСКИ ПОСОБИЯ И ДРУГИ). ХЛЕБОПРОИЗВОДСТВО, ХЛЕБНИ ИЗДЕЛИЯ И РЕАЛИЗАЦИЯ. ОКАЗИОННА И КОНСИГНАЦИОННА ТЪРГОВИЯ. КОМИСИОНЕРСТВО, АГЕНТСТВО, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФЛ И ЮЛ. СТРОИТЕЛНИ И ПРЕДПРИЕМАЧЕСКИ УСЛУГИ, НИСКО И ВИСОКО СТРОИТЕЛСТВО. ИНВЕСТИТОРСКА ДЕЙНОСТ. ИЗКУПУВАНЕ;, ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА РАЗРЕШЕНА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ ОРГАНИЗИРАНЕ НА ЕКСКУРЗИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ. ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО. РЕКЛАМНА (БЕЗ КНИГОПЕ.ЧАТ) И ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ. ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА. АВТОТЕНЕКЕДЖИЙСКИ УСЛУГИ. АВТОРЕМОНТ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ МПС. ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ТЗ ЗА Г/Г.
  Седалище и адрес на управление
  област Габрово, община Габрово, гр. Габрово, пл. БЕЛОРУСИЯ, №1, вход Б
  Физическо лице - търговец
  николай върбанов грозев

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203756243ГРОЗЕВ Н.ГРОЗЕВ ЕООД

гр. Габрово, Габрово

николай върбанов грозев

Едноличен собственик на капитала

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.