Firms.bg
Търси

БОГИ - ВИКТОР ЗАНКОВ ЕТЕИК: 106530960, гр. Кнежа, Кнежа

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
9.10.2018 г.Виж история
Фирма/Наименование
БОГИ - ВИКТОР ЗАНКОВ ЕТ
Дата на регистрация
2002
Регистрация по ЗДДС

BG106530960 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Плевен, община Кнежа, гр. Кнежа, ул. ДИМИТЪР БУТАНСКИ 16, етаж 7, апартамент 28
Предмет на дейност
покупко - продажба в страната и чужбина на стоки на едро и дребно, производство и търговия в страната и чужбина след съответно разрешение на алкохолни напитки и тютюневи изделия, внос, износ, реекспорт в страната и чужбина на леки, товарни автомобили и селскостопанска машини и резервни части за тях, подготовка и реализация на отпадъчни продукти и вторични суровини, посредничество и агентство на местни и чуждестранни фирми и лица, търговско - представителна дейност, автосервизна дейност, крайпътна помощ и таксиметров превоз на хора и товари със собствен или нает превоз, отдаване на вещи и автомобили под наем, разкриване и поддръжка на фирмени магазини, хотелиерство, ресторантьорство и павилиони вкл. производство и търговия със селскостопанска продукция от растителен или животински продукт, изкупуване и преработка на билки и гъби, складова и лизингова дейност, строително - монтажна дейност, туристическа и рекламна дейност в страната и чужбина, разпространение на аудио и видео касети, валутни сделки след съответно разрешение, както и всички позволени от търговския закон дейности и сделки.
Физическо лице - търговец
виктор з.

Резюме

Фирма БОГИ - ВИКТОР ЗАНКОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 106530960 е основана на 2002 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Плевен, община Кнежа, гр. Кнежа, ул. ДИМИТЪР БУТАНСКИ 16, етаж 7, апартамент 28. БОГИ - ВИКТОР ЗАНКОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG106530960 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 12.01.2011 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    БОГИ - ВИКТОР ЗАНКОВ
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Плевен, община Кнежа, гр. Кнежа, ОПЪЛЧЕНСКА, №5
    Основана
    2002
    Седалище и адрес на управление
    област Плевен, община Кнежа, гр. Кнежа, ул. ДИМИТЪР БУТАНСКИ 16, етаж 7, апартамент 28
    Предмет на дейност
    ПOKУПKO - ПPOДAЖБA B CTPAHATA И ЧУЖБИHA HA CTOKИ HA EДPO И ДPEБHO, ПPOИЗBOДCTBO И TЪPГOBИЯ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA CЛEД CЪOTBETHO PAЗPEШEHИE HA AЛKOXOЛHИ HAПИTKИ И TЮTЮHEBИ ИЗДEЛИЯ, BHOC, ИЗHOC, PEEKCПOPT B CTPAHATA И ЧУЖБИHA HA ЛEKИ, TOBAPHИ ABTOMOБИЛИ И CEЛCKOCTOПAHCKA MAШИHИ И PEЗEPBHИ ЧACTИ ЗA TЯX, ПOДГOTOBKA И PEAЛИЗAЦИЯ HA OTПAДЪЧHИ ПPOДУKTИ И BTOPИЧHИ CУPOBИHИ, ПOCPEДHИЧECTBO И AГEHТCTBO HA MECTHИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИPMИ И ЛИЦA, TЪPГOBCKO - ПPEДCTABИTEЛHA ДEЙHOCT, ABTOCEPBИЗHA ДEЙHOCT, KPАЙПЪTHA ПOMOЩ И TAKCИMETPOB ПPEBOЗ HA XOPA И TOBAPИ CЪC COБCTBEH ИЛИ HAET ПPEBOЗ, OTДABAHE HA BEЩИ И ABTOMOБИЛИ ПOД HAEM, PAЗKPИBAHE И ПOДДPЪЖKA HA ФИPMEHИ MAГAЗИHИ, XOTEЛИEPCTBO, PECTOPAHTЬOPCTBO И ПABИЛИOHИ BKЛ. ПPOИЗBOДCTBO И TЪPГOBИЯ CЪC CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ OT PACTИTEЛEH ИЛИ ЖИBOTИHCKИ ПPOДУKT, ИЗKУПУBAHE И ПPEPAБOTKA HA БИЛKИ И ГЪБИ, CKЛAДOBA И ЛИЗИHГOBA ДEЙHOCT, CTPOИTEЛHO - MOHTAЖHA ДEЙHOCT, TУPИCTИЧECKA И PEKЛAMHA ДEЙHOCT B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, PAЗПPOCTPAHEHИE HA AУДИO И BИДEO KACETИ, BAЛУTHИ CДEЛKИ CЛEД CЪOTBETHO PAЗPEШEHИE, KAKTO И BCИЧKИ ПOЗBOЛEHИ OT TЪPГOBCKИЯ ЗAKOH ДEЙHOCTИ И CДEЛKИ.
    Физическо лице - търговец
    виктор з.
  2. 7.06.2018 г.

    Основана
    2002
  3. 8.10.2018 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG106530960
  4. 9.10.2018 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG106530960

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.