Firms.bg
Търси

АПИКО ООДЕИК: 105506740, гр. Видин, Видин

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 7.07.2010 г.
Последна промяна
7.07.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
АПИКО ООД
Дата на регистрация
1992
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Видин, община Видин, гр. Видин, ул. Г. Димитров, №68, вход А
Предмет на дейност
външна и вътрешна търговия, бартерни сделки, реекспорт и други специфични търговски операции, комисионерство, представителство и посредничество, маркетинг, производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция от растителен и животински произход, производство, изкупуване и пласмент на хранителни и промишлени стоки, строителни материали и строителна дейност, ресторантьорство, обществено хранене и сладкарство, валутни сделки /без трансфер на валута/, изкупуване и пласмент на нефтопродукти и разкриване на бензиностанции, индустриален и търговски мениджмънт, рекламна, информационна, програмна и комисионна дейност, транспортни и спедиторски услуги, таксиметрови услуги, сервизна дейност, комплексни туристически услуги, производство на видео и звукозаписи, издателска или печатарска дейност, сделки с интелектуална собственост, посредничество при продажба на недвижимо имущество и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон, като същата ще се осъществява в страната и чужбина.
Съдружници
  • александър к.
  • петър б.
  • илия и.
Капитал размер
100000 лв. (внесен капитал: 100000 лв.)

Резюме

Фирма АПИКО ООД () с ЕИК/ПИК 105506740 е основана на 1992 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Видин, община Видин, гр. Видин, ул. Г. Димитров, №68, вход А, а началният внесен капитал е в размер на 100000 лева. АПИКО ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 7.07.2010 г. - Регистрация на фирма

    Капитал
    100000
    Внесен капитал
    100000
    Име на фирма
    АПИКО
    Съдружници
    александър к.
    Статус
    Прекратяване на търговската дейност
    Седалище и адрес на управление
    област Видин, община Видин, гр. Видин, ул. Г. Димитров, №68, вход А
    Предмет на дейност
    Външна и вътрешна търговия, бартерни сделки, реекспорт и други специфични търговски операции, комисионерство, представителство и посредничество, маркетинг, производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция от растителен и животински произход, производство, изкупуване и пласмент на хранителни и промишлени стоки, строителни материали и строителна дейност, ресторантьорство, обществено хранене и сладкарство, валутни сделки /без трансфер на валута/, изкупуване и пласмент на нефтопродукти и разкриване на бензиностанции, индустриален и търговски мениджмънт, рекламна, информационна, програмна и комисионна дейност, транспортни и спедиторски услуги, таксиметрови услуги, сервизна дейност, комплексни туристически услуги, производство на видео и звукозаписи, издателска или печатарска дейност, сделки с интелектуална собственост, посредничество при продажба на недвижимо имущество и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон, като същата ще се осъществява в страната и чужбина.
    Основана
    1992

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
105539586САВЕСТО ОЙЛ ООД

гр. Видин, Видин

александър к.

Съдружници

Виж още
115261270Мостстрой Пловдив Плант ЕООД

гр. Пловдив, Пловдив

александър к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
131484988ЕВРО ТРАНС ЛОГИСТИК ЕООД

гр. София, Столична

александър к.

Едноличен собственик на капитала, Управители

Виж още
204009632ХИДРОМИНЕРАЛ ПЛОВДИВ ЕООД

гр. Пловдив, Пловдив

александър к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.