Firms.bg
Търси

КЛИМА СИСТЕМС - НИКОЛАЙ ИВАНОВ ЕТЕИК: 103908878, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
25.11.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
КЛИМА СИСТЕМС - НИКОЛАЙ ИВАНОВ ЕТ
Дата на регистрация
2004
Регистрация по ЗДДС

BG103908878 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул. ЛОНГОЗ, №12, етаж 3
Предмет на дейност
продажба, монтаж и сервиз на климатична и отоплителна техника; вътрешна и външна търговия, производство и реализация на промишлени, хранителни и селскостопански стоки в страната и чужбина; добив на дървесина, преработка и услуги на населението и фирми с изделия от дърво; ресторантьорска дейност, след лицензиране; транспортна дейност-превоз на пътници и товари в страната и чужбина; комунално-битови услуги на населението и фирми; хотелиерство, след лиценз; търговско представителство и посредничество; дистрибуторска и комисионна дейност; стопанисване на гората, залесяване на горски култури, отглеждане на горски култури, отглеждане на млади насаждения без материален добив, подпомагане на естественото възобновяване, кастрене; сделки с интелектуална собственост; внос, износ и реекспорт; наемане на машини, съоръжения и помещения за извършване на стопанска дейност; почасов труд в страната и чужбина по надлежния ред.
Физическо лице - търговец
николай и.

Резюме

Фирма КЛИМА СИСТЕМС - НИКОЛАЙ ИВАНОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 103908878 е основана на 2004 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул. ЛОНГОЗ, №12, етаж 3. КЛИМА СИСТЕМС - НИКОЛАЙ ИВАНОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG103908878 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 31.07.2011 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG103908878
  2. 1.08.2011 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG103908878
  3. 25.11.2011 г.

    Основана
    2004
    Предмет на дейност
    Продажба, монтаж и сервиз на климатична и отоплителна техника; вътрешна и външна търговия, производство и реализация на промишлени, хранителни и селскостопански стоки в страната и чужбина; добив на дървесина, преработка и услуги на населението и фирми с изделия от дърво; ресторантьорска дейност, след лицензиране; транспортна дейност-превоз на пътници и товари в страната и чужбина; комунално-битови услуги на населението и фирми; хотелиерство, след лиценз; търговско представителство и посредничество; дистрибуторска и комисионна дейност; стопанисване на гората, залесяване на горски култури, отглеждане на горски култури, отглеждане на млади насаждения без материален добив, подпомагане на естественото възобновяване, кастрене; сделки с интелектуална собственост; внос, износ и реекспорт; наемане на машини, съоръжения и помещения за извършване на стопанска дейност; почасов труд в страната и чужбина по надлежния ред.
    Име на фирма
    КЛИМА СИСТЕМС - НИКОЛАЙ ИВАНОВ
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул. ЛОНГОЗ, №12, етаж 3
    Физическо лице - търговец
    николай и.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.