Firms.bg
Търси

ГРАНД-66 ЕООДЕИК: 103864150, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
5.02.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ГРАНД-66 ЕООД
Изписване на чужд език
GRAND - 66 Ltd.
Дата на регистрация
2004
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, ХАН ТЕРВЕЛ, №12, вход В, етаж 1, апартамент 3
Предмет на дейност
производство и продажба на мебели и изделия от дървесина, дърводобив; дървопреработване, дървоизвозване; предприемаческа дейност; проектантски, монтажни, инженерингови и сервизни услуги; консултантска дейност и дизайн, интериорна декорация и обзавеждане; покупко-продажба на недвижими имоти; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; ремонтна дейност; посредничество и представителство на физически и юридически лица в страната и чужбина; вътрешно и външнотърговска дейност в страната и чужбина; търговия с компютри и програмни продукти; сделки с интелектуална собственост; услуги в областта на рекламата и маркетинга; складова и лизингова дейност; комисионна, спедиционна и транспортна дейност; хотелиерски и туристически услуги (след лиценз), ресторантьорство – всички видове, включително, аперитив, сладкарница, кафе и др. (след лиценз); туроператорска дейност.
Управители/Съдружници
  • ангел д.
Едноличен собственик на капитала
ангел д.
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма ГРАНД-66 ЕООД (GRAND - 66 Ltd.) с ЕИК/ПИК 103864150 е основана на 2004 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, ХАН ТЕРВЕЛ, №12, вход В, етаж 1, апартамент 3, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. ГРАНД-66 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 5.02.2011 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ГРАНД-66
    Изписване на чужд език
    GRAND - 66 Ltd.
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Варна, община Варна, гр. Варна, ХАН ТЕРВЕЛ, №12, вход В, етаж 1, апартамент 3
    Основана
    2004
    Предмет на дейност
    Производство и продажба на мебели и изделия от дървесина, дърводобив; дървопреработване, дървоизвозване; предприемаческа дейност; проектантски, монтажни, инженерингови и сервизни услуги; консултантска дейност и дизайн, интериорна декорация и обзавеждане; покупко-продажба на недвижими имоти; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; ремонтна дейност; посредничество и представителство на физически и юридически лица в страната и чужбина; вътрешно и външнотърговска дейност в страната и чужбина; търговия с компютри и програмни продукти; сделки с интелектуална собственост; услуги в областта на рекламата и маркетинга; складова и лизингова дейност; комисионна, спедиционна и транспортна дейност; хотелиерски и туристически услуги (след лиценз), ресторантьорство – всички видове, включително, аперитив, сладкарница, кафе и др. (след лиценз); туроператорска дейност.
    Капитал
    5000
    Внесен капитал
    5000
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, ХАН ТЕРВЕЛ, №12, вход В, етаж 1, апартамент 3
    Управители
    ангел д.
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
103844137АНТОС БИЛДИНГ ООД

гр. Варна, Варна

ангел д.

Съдружници

Виж още
148043329БРАДЪРС БИЛДИНГ ООД

гр. Варна, Варна

ангел д.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.