Firms.bg
Търси

КАМКО - КАМЕН КАЛУДОВ ЕТЕИК: 103309266, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 6.01.2011 г.
Последна промяна
6.01.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
КАМКО - КАМЕН КАЛУДОВ ЕТ
Дата на регистрация
1999
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, ул. ГЛАДСТОН, блок 2, вход В, етаж 7, апартамент 58
Предмет на дейност
производство, покупка, преработка, съхранение и търговска реализация на едро и дребно на всякакъв вид изделия за бита, потребителски и промишлени стоки, селскостопански произведения от растителен и животински произход; развиване и експлоатация на обекти за обществено хранене, рестопрантьорство, продажба на алкохолни, безалкохолни напитки и цигари, след лиценз, хляб и хлебни произведения, мляко, млечни произведения, сладкарски произведения; търговско представителство, посредничество, комисионни, спедиционни, превозни сделки; продажба на трикотаж, конфекция, кинкалерия, пасмантерия и парфюмерия; външно търговска дейност, внос, износ, реекспорт и бартерни сделки; ремонт на машини и съоръжения; ремонт на жилищни сгради и стопански постройки и строителство.
Физическо лице - търговец
камен к.

Резюме

Фирма КАМКО - КАМЕН КАЛУДОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 103309266 е основана на 1999 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, ул. ГЛАДСТОН, блок 2, вход В, етаж 7, апартамент 58. КАМКО - КАМЕН КАЛУДОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 6.01.2011 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    1999
    Име на фирма
    КАМКО - КАМЕН КАЛУДОВ
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, ул. ГЛАДСТОН, блок 2, вход В, етаж 7, апартамент 58
    Предмет на дейност
    Производство, покупка, преработка, съхранение и търговска реализация на едро и дребно на всякакъв вид изделия за бита, потребителски и промишлени стоки, селскостопански произведения от растителен и животински произход; развиване и експлоатация на обекти за обществено хранене, рестопрантьорство, продажба на алкохолни, безалкохолни напитки и цигари, след лиценз, хляб и хлебни произведения, мляко, млечни произведения, сладкарски произведения; търговско представителство, посредничество, комисионни, спедиционни, превозни сделки; продажба на трикотаж, конфекция, кинкалерия, пасмантерия и парфюмерия; външно търговска дейност, внос, износ, реекспорт и бартерни сделки; ремонт на машини и съоръжения; ремонт на жилищни сгради и стопански постройки и строителство.
    Физическо лице - търговец
    камен к.
  2. 6.01.2011 г.

    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
124716450СЕЙФТИМОР БЪЛГАРИЯ ООД

гр. Варна, Варна

камен к.

Съдружници

Виж още
201337008ТЕХМАРИЙН ООД

гр. Варна, Варна

камен к.

Съдружници, Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.