Firms.bg
Търси

АРТЕФАКТУМ ЕООДЕИК: 102901247, гр. Ахелой, Поморие

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
26.08.2020 г.Виж история
Фирма/Наименование
АРТЕФАКТУМ ЕООД
Изписване на чужд език
ARTEFACTUM GmbH
Дата на регистрация
2004
Регистрация по ЗДДС

BG102901247 ( )

Седалище и адрес на управление
област Бургас, община Поморие, гр. Ахелой, апартамент 13/12
Предмет на дейност
търговия, дистрибуция, капиталови инвестиции, бизнес консултации във връзка с популяризирането на транснационални проблеми в областта на образованието и културата, и свързаните с тях международни образователни и информационни пътувания, изграждане на мрежи с международни компании и европейски обединения по икономически интереси консултантски услуги във връзка с изграждането, функционирането и работа в мрежа на европейски предприятия, разработване на концепции за търговски и обслужващи компании, управление, позициониране, наем, обработка на поръчки, посредничество за намиране на специалисти. също така разработва концепции за търговия и услуги, тяхното управление, позициониране, отдаване под наем и изпълнението на поръчки от всякакъв вид, както и идващи от трета страна. дружеството може да извършва всички сделки, които съответстват пряко или косвено на предмета на дейност. то може да създава клонове и дъщерни дружества в страната и чужбина, както и да участва в други дружества. дружеството може да участва в т.нар. европейски обединения по икономически интереси, да излиза с инициативи за създаването на такива или да бъде съосновател на такова обединение. дружеството може да придобива своя недвижима собственост, да я управлява или отдава под наем, както и да извършва с тази собственост всяка друга дейност, която не е забранена от закона, както и всякаква друга търговска дейност, която не е изрично забранена от закон, указ или друг нормативен акт.
Управители/Съдружници
  • бернхард б.
Едноличен собственик на капитала
сабине х.
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма АРТЕФАКТУМ ЕООД (ARTEFACTUM GmbH) с ЕИК/ПИК 102901247 е основана на 2004 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Бургас, община Поморие, гр. Ахелой, апартамент 13/12, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. АРТЕФАКТУМ ЕООД е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 18.01.2011 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    ALAN DOW LTD
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Несебър, гр. Несебър, ул. Иван Асен ІІ,, №20
    Управители
    алан д.
    Основана
    2004
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    5000
    Внесен капитал
    5000
    Име на фирма
    АЛАН ДОУ
    Предмет на дейност
    ПOKУПKA HA CTOKИ ИЛИ ДPУГИ BEЩИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA B ПЪPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH ИЛИ OБPAБOTEH BИД, ПPOДAЖБA HA CTOKИ OT COБCTBEHO ПPOИЗBOДCTBO, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO, KOMИCИOHHИ, CПEДИЦИOHHИ И ПPEBOЗHИ CДEЛKИ, XOTEЛИEPCKИ, PECTOPAHTЬOPCKИ И TУPИCTИЧECKИ УCЛУГИ /CЛEД ПOЛУЧABAHE HA CЪOTBETEH ЛИЦEHЗ/, MAPKETИHГ, ПOKУПKA, CTPOEЖ ИЛИ OБЗABEЖДAHE HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA ИЛИ OTДABAHE ПOД HAEM.
  2. 28.04.2016 г.

    Име на фирма
    АРТЕФАКТУМ
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, блок 42, вход 7, етаж 6
    Предмет на дейност
    УПРАВЛЕНСКО КОНСУЛТИРАНЕ, МАРКЕТИНГ, СЧЕТОВОДНО-КОНСУЛТАНСКА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ, СЧЕТОВОДНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ГОДИШНИ, МЕЖДИННИ И ДР. ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ ПО РЕДА НА ЗАКОНА ЗА СЧЕТОВОДСТВОТО, ВСИЧКИ ВИДОВЕ КОНСУЛТАЦИИ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА ПРЕД ВСЯКАКВИ ОРГАНИ И ОРГАНИЗАЦИИ, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И КОМИСИОНЕРСТВО НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА ВНОС И ИЗНОС, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО, ДРЕБНО, КАТАЛОЖНА ТЪРГОВИЯ, РЕНТ А КАР, ПОКУПКО- ПРОДАЖБА И КОНСУЛТАЦИИ В СФЕРАТА НА: МАШИНИТЕ И ЧАСТИ ЗА ТЯХ, МПС ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД, ИНСТРУМЕНТИ, ПРЕВОДАЧЕСКИ УСЛУГИ, МАРКЕТИНГ, УПРАВЛЕНСКО КОНСУЛТИРАНЕ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТОКИ, ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УСЛУГИ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД, ПОСРЕДНИЧЕСКИ УСЛУГИ ПРИ НАМИРАНЕ НА РАБОТА, АГЕНЦИЯ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА, ИНДУСТРИАЛНИ УСЛУГИ, ЗАНАЯТЧИЙСКА ДЕЙНОСТ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, И ИНФОРМАЦИОННИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ ; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; СТОКОВ КОНТРОЛ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, МАГАЗИНЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; ХОТЕЛИЕРСКИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ЛИЗИНГ; ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ИЗРИЧНО ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОН, УКАЗ ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН АКТ.
    Едноличен собственик на капитала
    Изписване на чужд език
    ARTEFACTUM GmbH
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, блок 42, вход 7, етаж 6
    Управители
    алан д.
  3. 18.07.2016 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG102901247
  4. 19.07.2016 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG102901247
  5. 29.06.2018 г.

    Управители
    Предмет на дейност
    Търговия, дистрибуция, капиталови инвестиции, бизнес консултации във връзка с популяризирането на транснационални проблеми в областта на образованието и културата, и свързаните с тях международни образователни и информационни пътувания, изграждане на мрежи с международни компании и Европейски обединения по икономически интереси Консултантски услуги във връзка с изграждането, функционирането и работа в мрежа на европейски предприятия, разработване на концепции за търговски и обслужващи компании, управление, позициониране, наем, обработка на поръчки, посредничество за намиране на специалисти. Също така разработва концепции за търговия и услуги, тяхното управление, позициониране, отдаване под наем и изпълнението на поръчки от всякакъв вид, както и идващи от трета страна. Дружеството може да извършва всички сделки, които съответстват пряко или косвено на предмета на дейност. То може да създава клонове и дъщерни дружества в страната и чужбина, както и да участва в други дружества. Дружеството може да участва в т.нар. Европейски обединения по икономически интереси, да излиза с инициативи за създаването на такива или да бъде съосновател на такова обединение. Дружеството може да придобива своя недвижима собственост, да я управлява или отдава под наем, както и да извършва с тази собственост всяка друга дейност, която не е забранена от закона, както и всякаква друга търговска дейност, която не е изрично забранена от закон, указ или друг нормативен акт.
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Поморие, гр. Ахелой, апартамент 13/12
    Едноличен собственик на капитала
  6. 25.08.2020 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG102901247
  7. 26.08.2020 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на основание чл. 100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG102901247

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
114685864БУЛГАР - ЕКСПОРТ ООД

с. Крушовица, Долни Дъбник

мария п.

Съдружници

Виж още
205520487ЕНДИСИ 2019 ЕООД

гр. Търговище, Търговище

бернхард б.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
207014271ХСТ - Интернешънъл ООД

гр. Бургас, Бургас

бернхард б.

Съдружници

мария п.

Съдружници

Виж още
207016831Феър Бизнес ООД

гр. Бургас, Бургас

бернхард б.

Съдружници

мария п.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.