Firms.bg
Търси

РИНА - РАДОСТИНА ПЕНКОВА ЕТЕИК: 102006871, с. Черноморец, Созопол

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
1.10.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
РИНА - РАДОСТИНА ПЕНКОВА ЕТ
Дата на регистрация
1993
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Бургас, община Созопол, с. Черноморец, ул. АНТОН СТРАШИМИРОВ, блок 5, вход 2, апартамент 2
Предмет на дейност
покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, производство и търговия със стоки от хранително-вкусова промишленост, произвеждане, преработка и търговия със селскостопанска продукция, покупка на ценни книжа с цел продажба, търговия с алкохолни и безалкохолни напитки, продажба на кафе, производство и търговия с тестени и сладкарски изделия, доставка на автомобили и части за тях, туристическа, посредническа и импресарска дейност или предоставяне на други услуги, хотелиерска, рекламна, информационна и програмна дейности, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност на търговско представителство, търговия с лекарствени продукти без наркотици, покупка, строеж, обзавеждане на недвижим имот с цел продажба, проектиране и строителство на граждани и юридически лица.
Физическо лице - търговец
радостина в.

Резюме

Фирма РИНА - РАДОСТИНА ПЕНКОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 102006871 е основана на 1993 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Бургас, община Созопол, с. Черноморец, ул. АНТОН СТРАШИМИРОВ, блок 5, вход 2, апартамент 2. РИНА - РАДОСТИНА ПЕНКОВА ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 1.10.2010 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Созопол, с. Черноморец, ул. АНТОН СТРАШИМИРОВ, блок 5, вход 2, апартамент 2
    Физическо лице - търговец
    радостина в.
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, производство и търговия със стоки от хранително-вкусова промишленост, произвеждане, преработка и търговия със селскостопанска продукция, покупка на ценни книжа с цел продажба, търговия с алкохолни и безалкохолни напитки, продажба на кафе, производство и търговия с тестени и сладкарски изделия, доставка на автомобили и части за тях, туристическа, посредническа и импресарска дейност или предоставяне на други услуги, хотелиерска, рекламна, информационна и програмна дейности, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност на търговско представителство, търговия с лекарствени продукти без наркотици, покупка, строеж, обзавеждане на недвижим имот с цел продажба, проектиране и строителство на граждани и юридически лица.
    Име на фирма
    РИНА - РАДОСТИНА ПЕНКОВА
    Основана
    1993
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, ИВАЙЛО, №92, етаж 1, апартамент 1

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
102005050ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО ООД

гр. Бургас, Бургас

радостина в.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.