Firms.bg
Търси

СТОЯН СИДЕРОВ - СИДЕР ЕТЕИК: 101631446, с. Гърмен, Гърмен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 3.09.2021 г.
Последна промяна
3.09.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
СТОЯН СИДЕРОВ - СИДЕР ЕТ
Дата на регистрация
2002
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Благоевград, община Гърмен, с. Гърмен, ул. ДЕСЕТА, №20
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество на наши и чуждестранни физически и юридически лица; продажба на стоки в дрогерии; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови и лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и счетоводни услуги; събиране, изкупуване, съхранение и продажба на диворастящи плодове, билки, гъби; външнотърговски сделки, внос и износ, реекспорт, бартерни сделки; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, преработка и производство на кожа и кожени изделия, шивашка промишленост на кожени изделия и трикотаж.
Физическо лице - търговец
стоян с.

Резюме

Фирма СТОЯН СИДЕРОВ - СИДЕР ЕТ () с ЕИК/ПИК 101631446 е основана на 2002 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Благоевград, община Гърмен, с. Гърмен, ул. ДЕСЕТА, №20. СТОЯН СИДЕРОВ - СИДЕР ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 16.02.2011 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    СТОЯН СИДЕРОВ - СИДЕР
    Седалище и адрес на управление
    област Благоевград, община Гърмен, с. Гърмен, ул. ДЕСЕТА, №20
    Физическо лице - търговец
    стоян с.
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество на наши и чуждестранни физически и юридически лица; продажба на стоки в дрогерии; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови и лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и счетоводни услуги; събиране, изкупуване, съхранение и продажба на диворастящи плодове, билки, гъби; външнотърговски сделки, внос и износ, реекспорт, бартерни сделки; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, преработка и производство на кожа и кожени изделия, шивашка промишленост на кожени изделия и трикотаж.
    Основана
    2002
  2. 3.09.2021 г.

    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
101783123СИДЕР-3 ООД

с. Гърмен, Гърмен

стоян с.

Съдружници, Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.