Firms.bg
Търси

ВИХЪР АТЕМОВ ЕТЕИК: 040772910, гр. Пловдив, Пловдив

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 24.01.2011 г.
Последна промяна
24.01.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВИХЪР АТЕМОВ ЕТ
Изписване на чужд език
VIHAR ATEMOV
Дата на регистрация
1990
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. 6-СЕПТЕМВРИ, №133, етаж 6
Предмет на дейност
проектиране и изменение на жилищни, промишлени, селскостопански и обществени обекти, услуги свързани с проектирането и строителството, подготовка на всички видове документи необходими за проектиране, технически консултации, технически контрол, оценка на имоти, покупко- продажба на произведения на изкуството, рекламна дейност, хотелиерство и ресторантьорство, производство, покупка и продажба на селскостопанска и животинска продукция, търговия с всички видове стоки разрешени от закона, внос-износ, бартерни сделки, оказион - бутик езикови, преводачески и програмни услуги, таксиметрови услуги - превоз на пътници, товари и животни със собствен и под наем транспорт и цялата тази дейност /предмет/ за и с граждани, фирми, юридически лица, кооперативни и обществени организации и предприятия за цялата страна и чужбина.
Физическо лице - търговец
вихър а.

Резюме

Фирма ВИХЪР АТЕМОВ ЕТ (VIHAR ATEMOV) с ЕИК/ПИК 040772910 е основана на 1990 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. 6-СЕПТЕМВРИ, №133, етаж 6. ВИХЪР АТЕМОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 5.08.2010 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    VIHAR ATEMOV
    Основана
    1990
    Предмет на дейност
    ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗМЕНЕНИЕ НА ЖИЛИЩНИ, ПРОМИШЛЕНИ, СЕЛСКОСТОПАНСКИ И ОБЩЕСТВЕНИ ОБЕКТИ, УСЛУГИ СВЪРЗАНИ С ПРОЕКТИРАНЕТО И СТРОИТЕЛСТВОТО, ПОДГОТОВКА НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДОКУМЕНТИ НЕОБХОДИМИ ЗА ПРОЕКТИРАНЕ, ТЕХНИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ, ТЕХНИЧЕСКИ КОНТРОЛ, ОЦЕНКА НА ИМОТИ, ПОКУПКО- ПРОДАЖБА НА ПРОИЗВЕДЕНИЯ НА ИЗКУСТВОТО, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ПРОИЗВОДСТВО, ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ, ТЪРГОВИЯ С ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТОКИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА, ВНОС-ИЗНОС, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ОКАЗИОН - БУТИК ЕЗИКОВИ, ПРЕВОДАЧЕСКИ И ПРОГРАМНИ УСЛУГИ, ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ - ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ, ТОВАРИ И ЖИВОТНИ СЪС СОБСТВЕН И ПОД НАЕМ ТРАНСПОРТ И ЦЯЛАТА ТАЗИ ДЕЙНОСТ /ПРЕДМЕТ/ ЗА И С ГРАЖДАНИ, ФИРМИ, ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, КООПЕРАТИВНИ И ОБЩЕСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И ПРЕДПРИЯТИЯ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА И ЧУЖБИНА.
    Физическо лице - търговец
    вихър а.
    Име на фирма
    ВИХЪР АТЕМОВ
    Седалище и адрес на управление
    област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. 6-СЕПТЕМВРИ, №133, етаж 6
  2. 24.01.2011 г.

    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
115874412АТЕМОВ ЕООД

гр. Пловдив, Пловдив

вихър а.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
201579342МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР МЕДЕЯ СИ ООД

гр. Пловдив, Пловдив

вихър а.

Съдружници, Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.