Firms.bg
Търси

ИВИ-ИВ - ИВАН ИВАНОВ ЕТЕИК: 040098696, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
25.11.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ИВИ-ИВ - ИВАН ИВАНОВ ЕТ
Изписване на чужд език
IVI-IV - IVAN IVANOV
Дата на регистрация
1991
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Младост, блок 472, вход 1, етаж 3, апартамент 16
Предмет на дейност
производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция /без дивечови кожи/ в страната и чужбина, промишлено и гражданско строителство, изграждане и експлоатация на обекти на хранително-вкусовата и преработвателната промишленост, вътрешна и външноикономическа дейност-внос, износ и реекспорт, бартер, консигнация, агентска, представителска /без процесуална/ посредническа дейност с български и чужди физически и юридически лица, изграждане и експлоатация на търговски и туристически обекти, вътрешен и международен транспорт и туризъм, вкл. хотелиерство и ресторантьорство, кредитиране и финанасиране на фирми и обекти от областта на предмета на дейност, организация на изяви в шоу-бизнеса, вкл. откриване на собствени забавни и увеселителни заведения /без хазарт/, продажба и сервизно обслужване на нови и употребявани автомобили-леки, лекотоварни, товарни и автобуси.
Физическо лице - търговец
иван и.

Резюме

Фирма ИВИ-ИВ - ИВАН ИВАНОВ ЕТ (IVI-IV - IVAN IVANOV) с ЕИК/ПИК 040098696 е основана на 1991 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Младост, блок 472, вход 1, етаж 3, апартамент 16. ИВИ-ИВ - ИВАН ИВАНОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 25.11.2011 г. - Регистрация на фирма

    Адрес за кореспонденция с НАП
    област София (столица), община Столична, гр. Банкя, УЛ. ЕЛЕДЖИК, №4
    Основана
    1991
    Физическо лице - търговец
    иван и.
    Име на фирма
    ИВИ-ИВ - ИВАН ИВАНОВ
    Изписване на чужд език
    IVI-IV - IVAN IVANOV
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Младост, блок 472, вход 1, етаж 3, апартамент 16
    Предмет на дейност
    Производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция /без дивечови кожи/ в страната и чужбина, промишлено и гражданско строителство, изграждане и експлоатация на обекти на хранително-вкусовата и преработвателната промишленост, вътрешна и външноикономическа дейност-внос, износ и реекспорт, бартер, консигнация, агентска, представителска /без процесуална/ посредническа дейност с български и чужди физически и юридически лица, изграждане и експлоатация на търговски и туристически обекти, вътрешен и международен транспорт и туризъм, вкл. хотелиерство и ресторантьорство, кредитиране и финанасиране на фирми и обекти от областта на предмета на дейност, организация на изяви в шоу-бизнеса, вкл. откриване на собствени забавни и увеселителни заведения /без хазарт/, продажба и сервизно обслужване на нови и употребявани автомобили-леки, лекотоварни, товарни и автобуси.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
115132699АГРО - ИВ АД

гр. Пловдив, Пловдив

иван и.

Съвет на директорите

Виж още
825359200ШОКОЛИНА ООД

гр. Хисаря, Хисаря

иван и.

Управители

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.