Firms.bg
Търси

ГАМА 16-ГАЛИНА РАДУЛОВА ЕТЕИК: 040089366, гр. Пазарджик, Пазарджик

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
17.01.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
ГАМА 16-ГАЛИНА РАДУЛОВА ЕТ
Дата на регистрация
1991
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, АНТИМ І, №19
Предмет на дейност
търговска дейност в страната и чужбина, /вътрешно и външнотърговска дейност/ за всички стоки, за които няма забрана за търговия, включително и производство на стоки, за които няма забрана за търговия, включително и производство на стоки с цел продажба, покупка от други физически лица /местни или чуждестранни/ на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. внос и износ н астоки, изделия и продукти с търговска цел, изработка и продажба на стоки за бита и народно потребление, като търговската дейност ще се извършва на разрешениете места у нас и в чужбина. търговската дейност обхваща сделки и операции, за които нямва забрана за извършване. транспортна превозна дейност за превози на пътници, товари, съответно в страната и чужбина. туристическа дейност в страната и чужбина и организиране на екскурзии. откриване, оборудване и експлоатация на търговски заведения, обществено хранене, туризъм, отдих, развлекателно-увеселителни заведения и хранителни такива в страната като къмпинги, мотели, хотели, ресторанти, бистра, дневни и нощни барове, кафе, сладкарници с предлагане на алкохолни и безалкохолни напитки, топли и студени напитки, ордьоври, специалитети, скара, аламинути, плодове и други десерти, тестени изделия. строеж, проектиране, оборудване, обзавеждане и вътрешен интериор на недвижими имоти с цел продажба. представителен магазин, продажба на всички видове стоки-промишлени, хранителни, козметични и др. извършване на всички видове бартерни сделки. оказионен магазин, магазин-бутик. други търговски дейности, за които няма забрана в страната. инженерингова дейност, маркетинг, строителна и строително-ремонтна дейност. изграждане и експлоатация на малки предприятия за преработка и производство на селскостопанска и животинска продукция. организиране на концертна и атрактивна дейност. изкупуване и продажба на всички видове произведения на изкуството, за които няма законова забрана, антиквариат.
Физическо лице - търговец
галина р.

Резюме

Фирма ГАМА 16-ГАЛИНА РАДУЛОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 040089366 е основана на 1991 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, АНТИМ І, №19. ГАМА 16-ГАЛИНА РАДУЛОВА ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 17.01.2012 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, АНТИМ І, №19
    Име на фирма
    ГАМА 16-ГАЛИНА РАДУЛОВА
    Основана
    1991
    Предмет на дейност
    Търговска дейност в страната и чужбина, /вътрешно и външнотърговска дейност/ за всички стоки, за които няма забрана за търговия, включително и производство на стоки, за които няма забрана за търговия, включително и производство на стоки с цел продажба, покупка от други физически лица /местни или чуждестранни/ на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Внос и износ н астоки, изделия и продукти с търговска цел, изработка и продажба на стоки за бита и народно потребление, като търговската дейност ще се извършва на разрешениете места у нас и в чужбина. Търговската дейност обхваща сделки и операции, за които нямва забрана за извършване. Транспортна превозна дейност за превози на пътници, товари, съответно в страната и чужбина. Туристическа дейност в страната и чужбина и организиране на екскурзии. Откриване, оборудване и експлоатация на търговски заведения, обществено хранене, туризъм, отдих, развлекателно-увеселителни заведения и хранителни такива в страната като къмпинги, мотели, хотели, ресторанти, бистра, дневни и нощни барове, кафе, сладкарници с предлагане на алкохолни и безалкохолни напитки, топли и студени напитки, ордьоври, специалитети, скара, аламинути, плодове и други десерти, тестени изделия. Строеж, проектиране, оборудване, обзавеждане и вътрешен интериор на недвижими имоти с цел продажба. Представителен магазин, продажба на всички видове стоки-промишлени, хранителни, козметични и др. Извършване на всички видове бартерни сделки. Оказионен магазин, магазин-бутик. Други търговски дейности, за които няма забрана в страната. Инженерингова дейност, маркетинг, строителна и строително-ремонтна дейност. Изграждане и експлоатация на малки предприятия за преработка и производство на селскостопанска и животинска продукция. Организиране на концертна и атрактивна дейност. Изкупуване и продажба на всички видове произведения на изкуството, за които няма законова забрана, антиквариат.
    Физическо лице - търговец
    галина р.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
112621044ГАЛИНА РАДУЛОВА ЕООД

гр. Пазарджик, Пазарджик

галина р.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
202616352БАРЧИЕЛ ЕООД

гр. Пазарджик, Пазарджик

галина р.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.