Търси

ХИТ-ПЛАМ - ХРИСТО ДИМИТРОВ ЕТЕИК: 040085085, гр. Ловеч, Ловеч

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
2.10.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ХИТ-ПЛАМ - ХРИСТО ДИМИТРОВ ЕТ
Дата на регистрация
1992
Регистрация по ЗДДС

BG040085085 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Ловеч, община Ловеч, гр. Ловеч, ул. ЕНЮ КОСТОВ, №6А
Предмет на дейност
производство и реализация на изделия от дърво, метал, пластмасови, платове и други за бита и промишлеността; производство на селскостопанска, животинска, растителна, цветарска, пчеларска и гъбарска продукция, изкупуване и преработка на такива и търговия с нея в страната и чужбина; услуги със селско стопанска механизация в селскостопанското производство; строителна дейност; сервизна дейност; шивашки услуги; таксиметров превоз на хора и товари в страната и чужбина; услуги в областта на туризма - вътрешен и международен; хотелиерство и ресторантьорство; разкриване на заведения за обществено хранене - продажба на алкохолни и безалкохолни напитки; комисионна, консигнационна, оказионна и бартерна търговия; фризьорски услуги; разкриване на заведения за електронни игри; външнотърговска дейност - внос и износ на всякакви стоки, за които няма законова забрана; всякаква производствена и търговска дейност, закоято няма законова забрана.
Физическо лице - търговец
христо пламенов димитров

Резюме

Фирма ХИТ-ПЛАМ - ХРИСТО ДИМИТРОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 040085085 е основана на 1992 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Ловеч, община Ловеч, гр. Ловеч, ул. ЕНЮ КОСТОВ, №6А. ХИТ-ПЛАМ - ХРИСТО ДИМИТРОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG040085085 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 20.01.2003 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG040085085
 2. 21.01.2003 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG040085085
 3. 2.10.2010 г.

  Име на фирма
  ХИТ-ПЛАМ - ХРИСТО ДИМИТРОВ
  Седалище и адрес на управление
  област Ловеч, община Ловеч, гр. Ловеч, ул. ЕНЮ КОСТОВ, №6А
  Основана
  1992
  Предмет на дейност
  ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА ИЗДЕЛИЯ ОТ ДЪРВО, МЕТАЛ, ПЛАСТМАСОВИ, ПЛАТОВЕ И ДРУГИ ЗА БИТА И ПРОМИШЛЕНОСТТА; ПРОИЗВОДСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКА, ЖИВОТИНСКА, РАСТИТЕЛНА, ЦВЕТАРСКА, ПЧЕЛАРСКА И ГЪБАРСКА ПРОДУКЦИЯ, ИЗКУПУВАНЕ И ПРЕРАБОТКА НА ТАКИВА И ТЪРГОВИЯ С НЕЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; УСЛУГИ СЪС СЕЛСКО СТОПАНСКА МЕХАНИЗАЦИЯ В СЕЛСКОСТОПАНСКОТО ПРОИЗВОДСТВО; СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ; СЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ; ШИВАШКИ УСЛУГИ; ТАКСИМЕТРОВ ПРЕВОЗ НА ХОРА И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА ТУРИЗМА - ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН; ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; РАЗКРИВАНЕ НА ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ - ПРОДАЖБА НА АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ; КОМИСИОННА, КОНСИГНАЦИОННА, ОКАЗИОННА И БАРТЕРНА ТЪРГОВИЯ; ФРИЗЬОРСКИ УСЛУГИ; РАЗКРИВАНЕ НА ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ЕЛЕКТРОННИ ИГРИ; ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ - ВНОС И ИЗНОС НА ВСЯКАКВИ СТОКИ, ЗА КОИТО НЯМА ЗАКОНОВА ЗАБРАНА; ВСЯКАКВА ПРОИЗВОДСТВЕНА И ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ЗАКОЯТО НЯМА ЗАКОНОВА ЗАБРАНА.
  Физическо лице - търговец
  христо пламенов димитров

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.