Firms.bg
Търси

ИВАЙЛО - 92 - СТОЯН ТАНЕВ ЕТЕИК: 040037768, с. Нови хан, Елин Пелин

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
30.12.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
ИВАЙЛО - 92 - СТОЯН ТАНЕВ ЕТ
Изписване на чужд език
IVAYLO - 92 - STOIAN TANEV
Дата на регистрация
1992
Регистрация по ЗДДС

BG040037768 ( )

Седалище и адрес на управление
област София, община Елин Пелин, с. Нови хан, ул. РИБАРИЦА, №5
Предмет на дейност
производство на стоки за широко потребление и стоки тип "бутик" от метал, дърво, тъкани, кожи и други материали с цел продажба. покупка на стоки /битова техника, стоки за автомобилостроенето, вкл. резервни части, продукти на леката промишленост, хранително-вкусова, обувна, текстил и други/ или други вещи /недвижими имоти/ с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид. таксиметров превоз на пътници и товари /вкл. бетон/ в страната и чужбина, автосервиз, автомивка, пароструйно миене, пътна помощ, спедиторска дейност. комунално-битови и ремонтни услуги-дърводелски, електротехнически, авторемонтни. строително-монтажна дейност, проектиране, строителство, реконструкция, модернизация, ремонт и поддръжка на сгради и съоръжения. туристическа и къмпингова дейност, организация на екскурзии в страната и чужбина. изграждане и организация на обекти за отдих и туризъм, вкл. хотелиерство, обществено хранене, търговия, сервиз и услуги. организиране и оформяне на панаири, изложби, базари. информационно-консултантски услуги. организация и експлоатация на спортно-атракционни обекти /аеробика, спортни центрове/, забавни игри- електронни, механични, компютърни и видео, томболи и лотарии. производство, събиране, изкупуване на селскостопанска продукция, вкл. посадъчен материал, диворастящи билки, цветя, гъби, мед и пчелни продукти, тяхната заготовка и реализация. рекламна, импресарска, оказионна дейност, антиквариат, моделиерство и дизайн. производство на филми и звукозаписи. комисионна, складова и лизингова дейност, дейност на търговско представителство и посредничество на наши и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина. външно-търговска дейност-имлорт, експорт, реекспорт, обменни операции, валутни сделки при реализация на всички дейности, включени в предмета на дейност в левове и валута в страната и чужбина.
Физическо лице - търговец
стоян т.

Резюме

Фирма ИВАЙЛО - 92 - СТОЯН ТАНЕВ ЕТ (IVAYLO - 92 - STOIAN TANEV) с ЕИК/ПИК 040037768 е основана на 1992 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област София, община Елин Пелин, с. Нови хан, ул. РИБАРИЦА, №5. ИВАЙЛО - 92 - СТОЯН ТАНЕВ ЕТ е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 20.03.2008 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG040037768
  2. 21.03.2008 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG040037768
  3. 12.01.2011 г.

    Име на фирма
    ИВАЙЛО - 92 - СТОЯН ТАНЕВ
    Основана
    1992
    Седалище и адрес на управление
    област София, община Елин Пелин, с. Нови хан, ул. РИБАРИЦА, №5
    Физическо лице - търговец
    стоян т.
    Изписване на чужд език
    IVAYLO - 92 - STOIAN TANEV
    Предмет на дейност
    Производство на стоки за широко потребление и стоки тип "бутик" от метал, дърво, тъкани, кожи и други материали с цел продажба. Покупка на стоки /битова техника, стоки за автомобилостроенето, вкл. Резервни части, продукти на леката промишленост, хранително-вкусова, обувна, текстил и други/ или други вещи /недвижими имоти/ с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид. Таксиметров превоз на пътници и товари /вкл. Бетон/ в страната и чужбина, автосервиз, автомивка, пароструйно миене, пътна помощ, спедиторска дейност. Комунално-битови и ремонтни услуги-дърводелски, електротехнически, авторемонтни. Строително-монтажна дейност, проектиране, строителство, реконструкция, модернизация, ремонт и поддръжка на сгради и съоръжения. Туристическа и къмпингова дейност, организация на екскурзии в страната и чужбина. Изграждане и организация на обекти за отдих и туризъм, вкл. Хотелиерство, обществено хранене, търговия, сервиз и услуги. Организиране и оформяне на панаири, изложби, базари. Информационно-консултантски услуги. Организация и експлоатация на спортно-атракционни обекти /аеробика, спортни центрове/, забавни игри- електронни, механични, компютърни и видео, томболи и лотарии. Производство, събиране, изкупуване на селскостопанска продукция, вкл. посадъчен материал, диворастящи билки, цветя, гъби, мед и пчелни продукти, тяхната заготовка и реализация. Рекламна, импресарска, оказионна дейност, антиквариат, моделиерство и дизайн. Производство на филми и звукозаписи. Комисионна, складова и лизингова дейност, дейност на търговско представителство и посредничество на наши и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина. Външно-търговска дейност-имлорт, експорт, реекспорт, обменни операции, валутни сделки при реализация на всички дейности, включени в предмета на дейност в левове и валута в страната и чужбина.
  4. 29.12.2021 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG040037768
  5. 30.12.2021 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на основание чл. 100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG040037768

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.