Firms.bg
Търси

ЛЮЛИН ИНЖЕНЕРИНГ ООДЕИК: 010148246, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
3.02.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЛЮЛИН ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Изписване на чужд език
LULIN ENGINEERING
Дата на регистрация
1990
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, блок 318, вход а, етаж 1, апартамент 3
Предмет на дейност
инженерингови услуги в страната и чужбина, инвестиционна проучвателно-проектна, развойна, научно-изследователска, технологична, конструкторска, експериментално- производствена, строително-монтажна, ремонтна дейност, инвеститорски контрол, доставка, монтаж, шеф-монтаж, на единични машини и съоръжения и комплексни обекти, изграждане и пускане в експлоатация на обекти, реконструкция и модернизация, консултация и техническа помощ, ноу-хау, лицензи, обучение на производствен персонал, производство на суровини, материали и полуфабрикати. търговска дейност в страната и чужбина, износ-внос, външноикономическа и сервизна дейност в лева и конвертируема валута с юридически и физически лица, представителство, посредничество и агентство на чуждестранни лица и български юридически и физически лица в страната и чужбина. стопанска дейност. пласментно-снабдителна дейност. туристически услуги, хотелиерство, ресторантьорство, експлоатация на всякакъв вид забавни (без хазартни игри) електронни, механични и други игри, артистично-импресарска дейност, рент-а-кар в страната и чужбина. организиране на индивидуален и колективен труд. рекламна дейност (без кино и печат), организиране и участие в панаири в страната и чужбина. изграждане, оборудване, експлоатация на спортно-туристически обекти, фирмени магазини и др. обекти в страната и чужбина.
Управители/Съдружници
  • иван и.
Съдружници
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма ЛЮЛИН ИНЖЕНЕРИНГ ООД (LULIN ENGINEERING) с ЕИК/ПИК 010148246 е основана на 1990 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, блок 318, вход а, етаж 1, апартамент 3, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. ЛЮЛИН ИНЖЕНЕРИНГ ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 3.02.2011 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    LULIN ENGINEERING
    Управители
    иван и.
    Начин на представляване
    неопределен
    Име на фирма
    ЛЮЛИН ИНЖЕНЕРИНГ
    Основана
    1990
    Съдружници
    Капитал
    5000
    Внесен капитал
    5000
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, блок 318, вход а, етаж 1, апартамент 3
    Предмет на дейност
    Инженерингови услуги в страната и чужбина, инвестиционна проучвателно-проектна, развойна, научно-изследователска, технологична, конструкторска, експериментално- производствена, строително-монтажна, ремонтна дейност, инвеститорски контрол, доставка, монтаж, шеф-монтаж, на единични машини и съоръжения и комплексни обекти, изграждане и пускане в експлоатация на обекти, реконструкция и модернизация, консултация и техническа помощ, ноу-хау, лицензи, обучение на производствен персонал, производство на суровини, материали и полуфабрикати. Търговска дейност в страната и чужбина, износ-внос, външноикономическа и сервизна дейност в лева и конвертируема валута с юридически и физически лица, представителство, посредничество и агентство на чуждестранни лица и български юридически и физически лица в страната и чужбина. Стопанска дейност. Пласментно-снабдителна дейност. Туристически услуги, хотелиерство, ресторантьорство, експлоатация на всякакъв вид забавни (без хазартни игри) електронни, механични и други игри, артистично-импресарска дейност, рент-а-кар в страната и чужбина. Организиране на индивидуален и колективен труд. Рекламна дейност (без кино и печат), организиране и участие в панаири в страната и чужбина. Изграждане, оборудване, експлоатация на спортно-туристически обекти, фирмени магазини и др. Обекти в страната и чужбина.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
831921996СТРОИТЕЛ-ИНТЕСТ АД

гр. София, Столична

тодор т.

Съвет на директорите

Виж още
040059145ИНТЕР ИВЕЛ ООД

гр. София, Столична

елеонора м.

Съдружници

иван и.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.