Firms.bg
Търси

ИНТЕРФЕД ООДЕИК: 000648075, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
17.02.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
ИНТЕРФЕД ООД
Изписване на чужд език
INTERFED
Дата на регистрация
1990
Регистрация по ЗДДС

000648075 ( )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Сердика, бул. Сливница, №257, етаж 3
Предмет на дейност
производство на стоки за народно потребление, произведения на художествените занаяти, стоки тип "бутик", оптическа, фото и видеотехника, селскостопанска техника, дървообработка, комплексни, обществени, комунални и търговски услуги за населението, търговия с фото и видеоматериали, строителство и експлоатация на туристически обекти в страната и чужбина, инженеринг и сервиз на автооборудване и мпс, таксиметрови услуги и превозни средства под наем, изделия на електрониката, проектиране, монтаж и сервиз на уатц, дсц и кабелно стопанство, комплектовка и доставка на програмно- технически системи или отделни възли на база микрокомпютърна и организационна техника, програмно осигуряване за еит, информационно-изчислителни, сервизни и консултантски услуги, подготовка на кадри във връзка с дейността на фирмата, научно-изследователска, инженерингова, иновационна дейност, включително и в областта на селското стопанство, маркетинг и реклама (без кино, видео и печат), ноу-хау, бартерни, реекспортни, компесационни, лизингови, външнотърговски, суичингови и други операции свързани с експорта и импорта на стоки и услуги и участие в свободните безмитни зони. представителство на чуждестранни фирми, издателска дейност, производство и търговия с хранителни продукти, безалкохолни напитки, пивоварно производство, хотелиерство и ресторантьорство. организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводството, счетоводни, данъчни и други консултации на търговски и други правни субекти, както и всякаква друга дейност и услуги, незабранени със закон.
Управители/Съдружници
  • калоян в.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
калоян в.
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма ИНТЕРФЕД ООД (INTERFED) с ЕИК/ПИК 000648075 е основана на 1990 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Сердика, бул. Сливница, №257, етаж 3, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. ИНТЕРФЕД ООД е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 26.11.2003 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: 000648075
  2. 27.11.2003 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: 000648075
  3. 8.05.2005 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: 000648075
  4. 9.05.2005 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: 000648075
  5. 7.09.2010 г.

    Име на фирма
    ИНТЕРФЕД
    Основана
    1990
    Предмет на дейност
    ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ ЗА НАРОДНО ПОТРЕБЛЕНИЕ, ПРОИЗВЕДЕНИЯ НА ХУДОЖЕСТВЕНИТЕ ЗАНАЯТИ, СТОКИ ТИП "БУТИК", ОПТИЧЕСКА, ФОТО И ВИДЕОТЕХНИКА, СЕЛСКОСТОПАНСКА ТЕХНИКА, ДЪРВООБРАБОТКА, КОМПЛЕКСНИ, ОБЩЕСТВЕНИ, КОМУНАЛНИ И ТЪРГОВСКИ УСЛУГИ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО, ТЪРГОВИЯ С ФОТО И ВИДЕОМАТЕРИАЛИ, СТРОИТЕЛСТВО И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ОБЕКТИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ИНЖЕНЕРИНГ И СЕРВИЗ НА АВТООБОРУДВАНЕ И МПС, ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ И ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ПОД НАЕМ, ИЗДЕЛИЯ НА ЕЛЕКТРОНИКАТА, ПРОЕКТИРАНЕ, МОНТАЖ И СЕРВИЗ НА УАТЦ, ДСЦ И КАБЕЛНО СТОПАНСТВО, КОМПЛЕКТОВКА И ДОСТАВКА НА ПРОГРАМНО- ТЕХНИЧЕСКИ СИСТЕМИ ИЛИ ОТДЕЛНИ ВЪЗЛИ НА БАЗА МИКРОКОМПЮТЪРНА И ОРГАНИЗАЦИОННА ТЕХНИКА, ПРОГРАМНО ОСИГУРЯВАНЕ ЗА ЕИТ, ИНФОРМАЦИОННО-ИЗЧИСЛИТЕЛНИ, СЕРВИЗНИ И КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, ПОДГОТОВКА НА КАДРИ ВЪВ ВРЪЗКА С ДЕЙНОСТТА НА ФИРМАТА, НАУЧНО-ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА, ИНЖЕНЕРИНГОВА, ИНОВАЦИОННА ДЕЙНОСТ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И В ОБЛАСТТА НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА (БЕЗ КИНО, ВИДЕО И ПЕЧАТ), НОУ-ХАУ, БАРТЕРНИ, РЕЕКСПОРТНИ, КОМПЕСАЦИОННИ, ЛИЗИНГОВИ, ВЪНШНОТЪРГОВСКИ, СУИЧИНГОВИ И ДРУГИ ОПЕРАЦИИ СВЪРЗАНИ С ЕКСПОРТА И ИМПОРТА НА СТОКИ И УСЛУГИ И УЧАСТИЕ В СВОБОДНИТЕ БЕЗМИТНИ ЗОНИ. ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ЧУЖДЕСТРАННИ ФИРМИ, ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ, БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ПИВОВАРНО ПРОИЗВОДСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО. ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ГОДИШНИ, МЕЖДИННИ И ДРУГИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ ПО РЕДА НА ЗАКОНА ЗА СЧЕТОВОДСТВОТО, СЧЕТОВОДНИ, ДАНЪЧНИ И ДРУГИ КОНСУЛТАЦИИ НА ТЪРГОВСКИ И ДРУГИ ПРАВНИ СУБЕКТИ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
    Съдружници
    иван м.
    Управители
    Внесен капитал
    5000
    Изписване на чужд език
    INTERFED
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Сердика, ул. Г.С.РАКОВСКИ 12
    Капитал
    5000
  6. 4.01.2021 г.

    Управители
    иван м.
    Едноличен собственик на капитала
  7. 25.08.2021 г.

    Управители
    Едноличен собственик на капитала
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Сердика, бул. Сливница, №257, етаж 3
  8. 17.02.2023 г.

    Едноличен собственик на капитала
    Съдружници

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
130134141КАЗИНО ТЕХНОЛОГИИ АД

гр. София, Столична

калоян в.

Съвет на директорите, Съвет на директорите, Съвет на директорите, Съвет на директорите, Съвет на директорите

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.