Firms.bg
Търси

ИНЖЕНЕР СТРОЙ ГРУП ЕООДЕИК: 207358120, гр. Русе, Русе

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
10.05.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
ИНЖЕНЕР СТРОЙ ГРУП ЕООД
Изписване на чужд език
ENGINEER STROY GROUP LTD
Дата на регистрация
26.3.2023
Регистрация по ЗДДС

BG207358120 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Русе, община Русе, гр. Русе, Опълченска, №18, блок 303, вход Д, етаж 3
Предмет на дейност
строителство и строително-ремонтни дейности, довършителни строителни дейности, търговия на дребно и едро с всякакъв вид стоки и услуги в страната и чужбина, предприемаческа, посредническа и комисионна дейност, консултантски услуги, вътрешно- и външнотърговска дейност, импорт, експорт, куриерски услуги, търговско представителство и посредничество, информационна дейност, спедиторска, складова и транспортна дейност, вътрешен и международен транспорт, таксиметрови услуги, ресторантьорство, производство и търговия на дребно и едро със стоки и услуги в страната и чужбина , хотелиерство и туризъм в страната и чужбина, рекламна дейност, покупко-продажба, сделки по отдаване под наем и лизинг на движимо и недвижимо имущество, производство и търговия със селскостопанска продукция, информационна дейност, както и всяка друга незабранена със закон дейност. дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация. дружеството може да изпълнява всяка друга работа , която има за цел улесняването, напредъка или разширяването на стопанската му дейност.
Управители/Съдружници
  • мишо к.
Едноличен собственик на капитала
мишо к.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма ИНЖЕНЕР СТРОЙ ГРУП ЕООД (ENGINEER STROY GROUP LTD) с ЕИК/ПИК 207358120 е основана на 26.3.2023 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Русе, община Русе, гр. Русе, Опълченска, №18, блок 303, вход Д, етаж 3, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. ИНЖЕНЕР СТРОЙ ГРУП ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207358120 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 26.04.2023 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    ENGINEER STROY GROUP LTD
    Име на фирма
    ИНЖЕНЕР СТРОЙ ГРУП
    Основана
    26.3.2023
    Седалище и адрес на управление
    област Русе, община Русе, гр. Русе, Опълченска, №18, блок 303, вход Д, етаж 3
    Предмет на дейност
    Строителство и строително-ремонтни дейности, довършителни строителни дейности, търговия на дребно и едро с всякакъв вид стоки и услуги в страната и чужбина, предприемаческа, посредническа и комисионна дейност, консултантски услуги, вътрешно- и външнотърговска дейност, импорт, експорт, куриерски услуги, търговско представителство и посредничество, информационна дейност, спедиторска, складова и транспортна дейност, вътрешен и международен транспорт, таксиметрови услуги, ресторантьорство, производство и търговия на дребно и едро със стоки и услуги в страната и чужбина , хотелиерство и туризъм в страната и чужбина, рекламна дейност, покупко-продажба, сделки по отдаване под наем и лизинг на движимо и недвижимо имущество, производство и търговия със селскостопанска продукция, информационна дейност, както и всяка друга незабранена със закон дейност. Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация. Дружеството може да изпълнява всяка друга работа , която има за цел улесняването, напредъка или разширяването на стопанската му дейност.
    Управители
    мишо к.
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    100
    Внесен капитал
    100
  2. 10.05.2023 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207358120

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.