Firms.bg
Търси

КРОН ФАЙНЕНШЪЛ СЪРВИСИЗ ООДЕИК: 206479940, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
21.03.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
КРОН ФАЙНЕНШЪЛ СЪРВИСИЗ ООД
Изписване на чужд език
KRON FINANCIAL SERVICES
Дата на регистрация
19.3.2021
Регистрация по ЗДДС

BG206479940 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, ул.Позитано, №9, вход Б, етаж 1, апартамент офис 2
Предмет на дейност
търговия на едро и дребно; създаване, разработване, лицензиране, обслужване и поддръжка на софтуерни програми, работа с компютърна техника и технологии, информационни системи, уеб дизайн, уеб решения, програмиране, разработка на софтуер и софтуерни решения, интернет услуги, електронна търговия, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, дистрибуция, търговия с всякакви стоки и услуги, включително и със стоки от собствено производство; търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни юридически и физически лица в страната и чужбина. консултантска дейност в областта на финансиране и изпълнение на платежни операции чрез електронни пари, разработване на финансови модели и управление на бизнес процеси, изготвяне и предоставяне на бизнес анализи; финансови услуги; вътрешна и външнотърговска дейност; онлайн търговия с валута. разработка и управление на интернет облачни решения; мобилни приложения, интернет търговия; търговия с финансови инструменти; разработка и поддръжка на приложен софтуер и други софтуерни услуги; графичен дизайн; разработка и поддръжка на уебсайтове и услуги в областта на информационните технологии; сделки с интелектуална собственост, услуги за финансови технологии. всякакви други дейности, незабранени от закона.
Управители/Съдружници
  • хюсейин ю.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
мехмет д.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма КРОН ФАЙНЕНШЪЛ СЪРВИСИЗ ООД (KRON FINANCIAL SERVICES) с ЕИК/ПИК 206479940 е основана на 19.3.2021 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, ул.Позитано, №9, вход Б, етаж 1, апартамент офис 2, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. КРОН ФАЙНЕНШЪЛ СЪРВИСИЗ ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG206479940 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 19.04.2021 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    КРОН ФАЙНЕНШЪЛ СЪРВИСИЗ
    Изписване на чужд език
    KRON FINANCIAL SERVICES LTD.
    Управители
    беркер а.
    Едноличен собственик на капитала
    Внесен капитал
    10
    Основана
    19.3.2021
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, ФЛОРА, №1, вход А, етаж 4, апартамент 14
    Предмет на дейност
    Търговия на едро и дребно; създаване, разработване, лицензиране, обслужване и поддръжка на софтуерни програми; работа с компютърна техника и технологии, информационни системи; търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица; внос и износ с лицензионни и програмни продукти; вътрешен и международен туризъм; маркетингови и рекламни дейности, търговия и посредничество с недвижими имоти; жилищно и индустриално строителство, проектиране, инженерингова дейност. Създаване, разработване, лицензиране, обслужване и поддръжка на софтуерни програми, работа с компютърна техника и технологии, информационни системи, уеб дизайн, уеб решения, програмиране, разработка на софтуер и софтуерни решения, интернет услуги, електронна търговия, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, дистрибуция, търговия с всякакви стоки и услуги, включително и със стоки от собствено производство, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни юридически и физически лица в страната и чужбина. Консултантска дейност в областта на финансиране и изпълнение на платежни операции чрез електронни пари, разработване на финансови модели и управление на бизнес процеси, изготвяне и предоставяне на бизнес анализи, вътрешна и външнотърговска дейност. Разработка и управление на интернет облачни решения; мобилни приложения, интернет търговия; разработка и поддръжка на приложен софтуер и други софтуерни услуги; графичен дизайн; разработка и поддръжка на уебсайтове и услуги в областта на информационните технологии; сделки с интелектуална собственост, услуги за финансови технологии. Всякакви други дейности, незабранени от закона.
    Капитал
    10
  2. 28.07.2021 г.

    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, ул.Позитано, №9, етаж 1, апартамент магазин 15
  3. 3.08.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206479940
  4. 4.08.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206479940
  5. 16.09.2021 г.

    Име на фирма
    КРОН ТРЕЙДИНГ КОНСУЛТЪНСИ
    Изписване на чужд език
    KRON TRADING CONSULTANCY LTD.
  6. 27.10.2021 г.

    Едноличен собственик на капитала
    Управители
    беркер а.
  7. 18.02.2022 г.

    Изписване на чужд език
    KRON FINANCIAL SERVICES
    Име на фирма
    КРОН ФАЙНЕНШЪЛ СЪРВИСИЗ
  8. 17.03.2022 г.

    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, ул.Позитано, №9, вход Б, етаж 1, апартамент офис 2
    Предмет на дейност
    Търговия на едро и дребно; създаване, разработване, лицензиране, обслужване и поддръжка на софтуерни програми, работа с компютърна техника и технологии, информационни системи, уеб дизайн, уеб решения, програмиране, разработка на софтуер и софтуерни решения, интернет услуги, електронна търговия, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, дистрибуция, търговия с всякакви стоки и услуги, включително и със стоки от собствено производство; търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни юридически и физически лица в страната и чужбина. Консултантска дейност в областта на финансиране и изпълнение на платежни операции чрез електронни пари, разработване на финансови модели и управление на бизнес процеси, изготвяне и предоставяне на бизнес анализи; финансови услуги; вътрешна и външнотърговска дейност; онлайн търговия с валута. Разработка и управление на интернет облачни решения; мобилни приложения, интернет търговия; търговия с финансови инструменти; разработка и поддръжка на приложен софтуер и други софтуерни услуги; графичен дизайн; разработка и поддръжка на уебсайтове и услуги в областта на информационните технологии; сделки с интелектуална собственост, услуги за финансови технологии. Всякакви други дейности, незабранени от закона.
  9. 30.09.2022 г.

    Съдружници
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
205184339ТИ ДЖИ АЙ СЪРВИС ООД

гр. Варна, Варна

артьом к.

Съдружници

Виж още
206760670РАУНДРОК ИНТ ЕООД

гр. Русе, Русе

йоана-андрея п.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.