Firms.bg
Търси

ИСТГЕЙТ-ГРУП ЕООДЕИК: 205198698, гр. Пловдив, Пловдив

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
9.07.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
ИСТГЕЙТ-ГРУП ЕООД
Изписване на чужд език
EASTGATE-GROUP Ltd
Дата на регистрация
30.5.2018
Регистрация по ЗДДС

BG205198698 ( )

Седалище и адрес на управление
област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, Станислав Доспевски, №7
Предмет на дейност
експлоатация и управление на училище за езда, зоологическа градина, отдаване под наем на коне, отдаване под наем на конюшни, поддръжка, оформяне и езда на животните и даване на съответните уроци, организиране и провеждане конни лагери с коне и с понита, организиране и предоставяне на съвети и помощ, конкурси, изпити, скокове, представления и шествия, предоставяне на съвети и помощ за отглеждане на коне, осигуряване на транспорт за коне и други животни. внос и износ, покупка и продажба, наемане и отдаване под наем, транспорт, размножаване, отглеждане и обучение на коне. работата и управление на един или повече предметни дейности в сектора за обществено хранене и хранително вкусовата промишленост (в най-широкия смисъл на думата) включително продажбата на всякакъв вид тютюн и всякакви хранителни продукти. проучване, идентифициране и разработване на нови технологии, ноу-хау и други познания, подходящи за промишлено или търговско използване; изучаване и разработване на техники и технологии, свързани със селското стопанство, промишлеността и личното ползване, прилагайки ги в софтуер и хардуер, както и комерсиализация на получените продукти; използване на изобретения, технологии, ноу-хау и други познания, както и на права на интелектуална собственост в промишлени и търговски предприятия. консултантски услуги и дейности; управление; маркетингови и комуникационни консултации и техники; общо консултиране; вътрешна и международна търговия (внос и износ) с всички видове стоки и продукти; рекламна дейност. организиране на симпозиуми, сесии, курсове и изложби; извършване на всички действия, свързани с предоставянето на услуги, обучение, консултации и развитие в областта на всички дисциплини на инженеринга; предоставяне на консултации по финансови, технически, търговски и административни въпроси, свързани с инженерни проекти. разработка на софтуер, маркетинг и управление; търговско представителство и посредничество; внос и износ на стоки, машини и съоръжения; вътрешна и международната търговия с всички видове стоки и предмети, търговия на едро и дребно; складови и производствени дейности; рекламни и информационни дейности; покупка на стоки и предмети за препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; транспортни дейности – вътрешен и международен транспорт; спедиция; туристическа дейност, строителство, придобиване, продажба, управление и лизинг или отдаване под наем на недвижими имоти и вещни права, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.
Управители/Съдружници
  • кристоф м.
Едноличен собственик на капитала
кристоф м.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма ИСТГЕЙТ-ГРУП ЕООД (EASTGATE-GROUP Ltd) с ЕИК/ПИК 205198698 е основана на 30.5.2018 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, Станислав Доспевски, №7, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. ИСТГЕЙТ-ГРУП ЕООД е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 30.06.2018 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    30.5.2018
    Едноличен собственик на капитала
    кристоф м.
    Предмет на дейност
    Експлоатация и управление на училище за езда, зоологическа градина, отдаване под наем на коне, отдаване под наем на конюшни, поддръжка, оформяне и езда на животните и даване на съответните уроци, организиране и провеждане конни лагери с коне и с понита, организиране и предоставяне на съвети и помощ, конкурси, изпити, скокове, представления и шествия, предоставяне на съвети и помощ за отглеждане на коне, осигуряване на транспорт за коне и други животни. Внос и износ, покупка и продажба, наемане и отдаване под наем, транспорт, размножаване, отглеждане и обучение на коне. Работата и управление на един или повече предметни дейности в сектора за обществено хранене и хранително вкусовата промишленост (в най-широкия смисъл на думата) включително продажбата на всякакъв вид тютюн и всякакви хранителни продукти. Проучване, идентифициране и разработване на нови технологии, ноу-хау и други познания, подходящи за промишлено или търговско използване; изучаване и разработване на техники и технологии, свързани със селското стопанство, промишлеността и личното ползване, прилагайки ги в софтуер и хардуер, както и комерсиализация на получените продукти; използване на изобретения, технологии, ноу-хау и други познания, както и на права на интелектуална собственост в промишлени и търговски предприятия. Консултантски услуги и дейности; управление; маркетингови и комуникационни консултации и техники; общо консултиране; вътрешна и международна търговия (внос и износ) с всички видове стоки и продукти; рекламна дейност. Организиране на симпозиуми, сесии, курсове и изложби; извършване на всички действия, свързани с предоставянето на услуги, обучение, консултации и развитие в областта на всички дисциплини на инженеринга; предоставяне на консултации по финансови, технически, търговски и административни въпроси, свързани с инженерни проекти. Разработка на софтуер, маркетинг и управление; търговско представителство и посредничество; внос и износ на стоки, машини и съоръжения; вътрешна и международната търговия с всички видове стоки и предмети, търговия на едро и дребно; складови и производствени дейности; рекламни и информационни дейности; покупка на стоки и предмети за препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; транспортни дейности – вътрешен и международен транспорт; спедиция; туристическа дейност, строителство, придобиване, продажба, управление и лизинг или отдаване под наем на недвижими имоти и вещни права, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.
    Управители
    Капитал
    100
    Име на фирма
    ИСТГЕЙТ-ГРУП
    Изписване на чужд език
    EASTGATE-GROUP Ltd
    Седалище и адрес на управление
    област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, Станислав Доспевски, №7
    Внесен капитал
    100
  2. 9.07.2018 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205198698
  3. 10.07.2018 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205198698
  4. 9.07.2023 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205198698

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
115760921АГРОДЕН ООД

гр. Пловдив, Пловдив

кристоф м.

Съдружници, Съдружници

Виж още
148035019ВИКТОР И КОМПАНИЯ ООД

гр. Варна, Варна

кристоф м.

Съдружници

Виж още
205275931ИСТГЕЙТ-ГРУП - 1 ЕООД

гр. Пловдив, Пловдив

кристоф м.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205664509ФЪРСТУЕЛ ООД

гр. Петрич, Петрич

кристоф м.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.