Firms.bg
Търси

МОЧИ МЕЙКЪР ЕООДЕИК: 203496525, гр. Смолян, Смолян

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
8.03.2024 г.Виж история
Фирма/Наименование
МОЧИ МЕЙКЪР ЕООД
Изписване на чужд език
„MOCHI MAKER” EOOD
Дата на регистрация
15.3.2015
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, Полк. Дичо Петров, №13, вход Б, етаж 2, апартамент 16
Предмет на дейност
извършване на туристически услуги, търговия с промишлени стоки, търговия с хранителни и с нехранителни стоки, търговия с вещи за бита, строителство, строително-ремонтни работи, бръснаро - фризьорски услуги, продуцентски услуги, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, валутни сделки, превозна, рекламна, информационна или представяне на други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, пътнически и товарни, транспортни превози в страната и в чужбина, разкриване на автосервизи, ремонт на автомобили, търговска дейност, транспортна дейност, събиране, съхранение и продажба на диворастящи плодове и гъби, ресторантьорство, хотелиерство, строителна дейност, разкриване на магазини и обекти за обществено хранене, външнотърговска дейност, както и всякакви други дейности, които не са забранени със закон. търговското дружество ще осъществява дейността си в страната и в чужбина.
Управители/Съдружници
  • оксана т.
Едноличен собственик на капитала
оксана т.
Капитал размер
20 лв. (внесен капитал: 20 лв.)

Резюме

Фирма МОЧИ МЕЙКЪР ЕООД („MOCHI MAKER” EOOD) с ЕИК/ПИК 203496525 е основана на 15.3.2015 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, Полк. Дичо Петров, №13, вход Б, етаж 2, апартамент 16, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева. МОЧИ МЕЙКЪР ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 15.04.2015 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    15.3.2015
    Предмет на дейност
    Извършване на туристически услуги, търговия с промишлени стоки, търговия с хранителни и с нехранителни стоки, търговия с вещи за бита, строителство, строително-ремонтни работи, бръснаро - фризьорски услуги, продуцентски услуги, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, валутни сделки, превозна, рекламна, информационна или представяне на други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, пътнически и товарни, транспортни превози в страната и в чужбина, разкриване на автосервизи, ремонт на автомобили, търговска дейност, транспортна дейност, събиране, съхранение и продажба на диворастящи плодове и гъби, ресторантьорство, хотелиерство, строителна дейност, разкриване на магазини и обекти за обществено хранене, външнотърговска дейност, както и всякакви други дейности, които не са забранени със закон. Търговското дружество ще осъществява дейността си в страната и в чужбина.
    Име на фирма
    МЕРКУРИЙ Х11
    Изписване на чужд език
    MERKURY X11
    Управители
    оксана т.
    Едноличен собственик на капитала
    Седалище и адрес на управление
    област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, Деспот Слав, №1, етаж 2, апартамент 19
    Капитал
    20
    Внесен капитал
    20
  2. 8.03.2024 г.

    Седалище и адрес на управление
    област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, Полк. Дичо Петров, №13, вход Б, етаж 2, апартамент 16
    Управители
    оксана т.
    Име на фирма
    МОЧИ МЕЙКЪР
    Изписване на чужд език
    „MOCHI MAKER” EOOD
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.