Firms.bg
Търси

ЕМАН ТУР ЕООДЕИК: 203041118, гр. Момчилград, Момчилград

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
21.04.2015 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕМАН ТУР ЕООД
Изписване на чужд език
EMAN TUR
Дата на регистрация
29.3.2014
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Кърджали, община Момчилград, гр. Момчилград, ул. Тракия, №5
Предмет на дейност
туроператорска и турагентска дейност и предоставяне на допълнителни туристически услуги, сделки с интелектуална собственост и импресарска дейност. производство на текстилни изделия и търговия с тях, шиене на ишлеме. покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид, производство на стоки с цел продажба. производство на хранителни стоки и търговия с тях. обществено хранене. строителство на сгради и съоръжения за бита и промишлеността. производство, изкупуване, преработка и пласмент на селско стопанска продукция от всякакъв произход, автотранспорти сделки с граждани и фирми с леки и товарни автомобили със собствени и наети мпс в страната и чужбина. представителство и посредничество на чуждестранни и български физически и юридически лица и консултации. разкриване на магазини и складове, кафе аперитиви, ресторантьорство и хотелиерство извън чл.2 т.3 от тз, маркетинг, дизайн в страната и чужбина, комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки. външно търговски импортно-експортни и бартерни сделки. покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, строително-ремонтни сделки.
Управители/Съдружници
  • фарук й.
Едноличен собственик на капитала
фарук й.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма ЕМАН ТУР ЕООД (EMAN TUR) с ЕИК/ПИК 203041118 е основана на 29.3.2014 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Кърджали, община Момчилград, гр. Момчилград, ул. Тракия, №5, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. ЕМАН ТУР ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 29.04.2014 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ЕМАН ТУР
    Основана
    29.3.2014
    Изписване на чужд език
    EMAN TUR
    Едноличен собственик на капитала
    фарук й.
    Капитал
    100
    Седалище и адрес на управление
    област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, №22, вход А, етаж 7, апартамент 17
    Предмет на дейност
    Туроператорска и турагентска дейност и предоставяне на допълнителни туристически услуги, сделки с интелектуална собственост и импресарска дейност. Производство на текстилни изделия и търговия с тях, шиене на ишлеме. Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид, производство на стоки с цел продажба. Производство на хранителни стоки и търговия с тях. Обществено хранене. Строителство на сгради и съоръжения за бита и промишлеността. Производство, изкупуване, преработка и пласмент на селско стопанска продукция от всякакъв произход, автотранспорти сделки с граждани и фирми с леки и товарни автомобили със собствени и наети МПС в страната и чужбина. Представителство и посредничество на чуждестранни и български физически и юридически лица и консултации. Разкриване на магазини и складове, кафе аперитиви, ресторантьорство и хотелиерство извън чл.2 т.3 от ТЗ, маркетинг, дизайн в страната и чужбина, комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки. Външно търговски импортно-експортни и бартерни сделки. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, строително-ремонтни сделки.
    Управители
    Внесен капитал
    100
  2. 21.04.2015 г.

    Седалище и адрес на управление
    област Кърджали, община Момчилград, гр. Момчилград, ул. Тракия, №5

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
103972076КАМФИЙЛД ИНВЕСТМЪНТС ООД

гр. Варна, Варна

оливер к.

Съдружници

Виж още
200782126ДЕКО 2009 ООД

гр. Кюстендил, Кюстендил

оливер к.

Съдружници

Виж още
202678005БЕКАТЕКС ООД

гр. Кърджали, Кърджали

оливер к.

Съдружници

Виж още
203518338АВС КОНСТРУКТ ООД

гр. Варна, Варна

оливер к.

Едноличен собственик на капитала, Съдружници

Виж още
203921937КС МОТОРС ЕООД

гр. Благоевград, Благоевград

оливер к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.