Firms.bg
Търси

ВИЛИ - ВЕЛКА ВАЛАЧЕВА ЕТЕИК: 104036468, гр. Горна Оряховица, Горна Оряховица

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
19.06.2013 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВИЛИ - ВЕЛКА ВАЛАЧЕВА ЕТ
Дата на регистрация
1994
Регистрация по ЗДДС

BG104036468 ( )

Седалище и адрес на управление
област Велико Търново, община Горна Оряховица, гр. Горна Оряховица, ул. ПИРОТ, №10, етаж 2
Предмет на дейност
търговия на хранителни и нехранителни стоки, машини, съоръжения, резервни части, автомобили и др.; външнотърговска дейност, реекспорт, консигнационни, бартерни и др. специфични търговски операции; комисионна, консигнационна и оказионна търговия; представителство и посредничество, агентство на физически и юридически лица в страната и в чужбина; транспортни и таксиметрови услуги на фирми и граждани в страната и в чужбина; автомонтьорство и пътна помощ с колисар; стругарство и металообработване, тенекеджийство, ремонт и поддръжка на ел. уреди и инсталации; ресторантьорство, хотелиерство, вътрешен и международен туризъм; информационна и рекламна дейност; даване касети под наем, звукозаписи; шивашка, плетаческа и друга дейност в сферата на бита; производство и изкупуване, преработка и търговия в страната и в чужбина самостоятелно и чрез собствени магазини или чрез други форми на всички разрешени от закона видове промишлена, растениевъдна и животинска продукция, риба и рибни продукти, пчели и пчелни продукти, декоративни птици, риби, храни и принадлежности за тях, плодове, зеленчуци, билки, цветя, семена и др.; откриване на заведения, магазини и хотели в страната и в чужбина срещу заплащане в левове и валута, при спазване валутните разпоредби; шев на облекло и реализацията му в собствени или наети магазини с посредничество на фирми в страната и в чужбина, други дейности и услуги, незабранени сьс закон.
Физическо лице - търговец
велка в.

Резюме

Фирма ВИЛИ - ВЕЛКА ВАЛАЧЕВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 104036468 е основана на 1994 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Велико Търново, община Горна Оряховица, гр. Горна Оряховица, ул. ПИРОТ, №10, етаж 2. ВИЛИ - ВЕЛКА ВАЛАЧЕВА ЕТ е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 17.07.2009 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Велико Търново, община Горна Оряховица, гр. Горна Оряховица, ул. ПИРОТ, №10, етаж 2
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Велико Търново, община Горна Оряховица, гр. Горна Оряховица, ЯНКО БОЯНОВ, №10А
    Име на фирма
    ВИЛИ - ВЕЛКА ВАЛАЧЕВА
    Основана
    1994
    Предмет на дейност
    TЪPГOBИЯ HA XPAHИTEЛHИ И HEXPAHИTEЛHИ CTOKИ, MAШИHИ, CЪOPЪЖEHИЯ, PEЗEPBHИ ЧACTИ, ABTOMOБИЛИ И ДP.; BЪHШHOTЪPГOBCKA ДEЙHOCT, PEEKCПOPT, KOHCИГHAЦИOHHИ, БAPTEPHИ И ДP. CПEЦИФИЧHИ TЪPГOBCKИ OПEPAЦИИ; KOMИCИOHHA, KOHCИГHAЦИOHHA И OKAЗИOHHA TЪPГOBИЯ; ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO, AГEHTCTBO HA ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA B CTPAHATA И B ЧУЖБИHA; TPAHCПOPTHИ И TAKCИMETPOBИ УCЛУГИ HA ФИPMИ И ГPAЖДAHИ B CTPAHATA И B ЧУЖБИHA; ABTOMOHTЬOPCTBO И ПЪTHA ПOMOЩ C KOЛИCAP; CTPУГAPCTBO И METAЛOOБPAБOTBAHE, TEHEKEДЖИЙCTBO, PEMOHT И ПOДДPЪЖKA HA EЛ. УPEДИ И ИHCTAЛAЦИИ; PECTOPAHTЬOPCTBO, XOTEЛИEPCTBO, BЪTPEШEH И MEЖДУHAPOДEH TУPИЗЪM; ИHФOPMAЦИOHHA И PEKЛAMHA ДEЙHOCT; ДABAHE KACETИ ПOД HAEM, ЗBУKOЗAПИCИ; ШИBAШKA, ПЛETAЧECKA И ДPУГA ДEЙHOCT B CФEPATA HA БИTA; ПPOИЗBOДCTBO И ИЗKУПУBAHE, ПPEPAБOTKA И TЪPГOBИЯ B CTPAHATA И B ЧУЖБИHA CAMOCTOЯTEЛHO И ЧPEЗ COБCTBEHИ MAГAЗИHИ ИЛИ ЧPEЗ ДPУГИ ФOPMИ HA BCИЧKИ PAЗPEШEHИ OT ЗAKOHA BИДOBE ПPOMИШЛEHA, PACTEHИEBЪДHA И ЖИBOTИHCKA ПPOДУKЦИЯ, PИБA И PИБHИ ПPOДУKTИ, ПЧEЛИ И ПЧEЛHИ ПPOДУKTИ, ДEKOPATИBHИ ПTИЦИ, PИБИ, XPAHИ И ПPИHAДЛEЖHOCTИ ЗA TЯX, ПЛOДOBE, ЗEЛEHЧУЦИ, БИЛKИ, ЦBETЯ, CEMEHA И ДP.; OTKPИBAHE HA ЗABEДEHИЯ, MAГAЗИHИ И XOTEЛИ B CTPAHATA И B ЧУЖБИHA CPEЩУ ЗAПЛAЩAHE B ЛEBOBE И BAЛУTA, ПPИ CПAЗBAHE BAЛУTHИTE PAЗПOPEДБИ; ШEB HA OБЛEKЛO И PEAЛИЗAЦИЯTA MУ B COБCTBEHИ ИЛИ HAETИ MAГAЗИHИ C ПOCPEДHИЧECTBO HA ФИPMИ B CTPAHATA И B ЧУЖБИHA, ДPУГИ ДEЙHOCTИ И УCЛУГИ, HEЗAБPAHEHИ CЬC ЗAKOH.
    Физическо лице - търговец
    велка в.
  2. 23.03.2010 г.

    ДДС
    Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG104036468
  3. 24.03.2010 г.

    ДДС
    Регистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG104036468
  4. 18.06.2013 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG104036468
  5. 19.06.2013 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG104036468

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.