Firms.bg
Търси

АГНЕС-91-МАРИЯ ВЪЛЕВА ЕТЕИК: 040432929, гр. Пазарджик, Пазарджик

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
23.01.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
АГНЕС-91-МАРИЯ ВЪЛЕВА ЕТ
Дата на регистрация
1991
Регистрация по ЗДДС

BG040432929 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, Стоян Василев, №19
Предмет на дейност
научно- изследователска, проектоконструкторска, технологична, внедрителска, пусково- наладъчна, инвестиционна, инженерингова и маркетингова дейност, лабораторни изследвания. производство, изкупуване, преработване на селскостопанска продукция- животенска и растителна, както и търговия с нея, цветарство, семепроизводство, билкови, диворастящи и други полезни растения, специализирана дълбочинна обработка на растителна и животинска продукция. хотелиерство и ресторантьорство с кухненска продукция и всички видове напитки, забавни игри без хазарт, организиран туризъм в страната и чужбина. търговия- едро и дребно, внос и износ с откриване на магазинна мрежа в страната и чужбина за всички видове стоки, комисионна, консигнационна търговия, оказионна дейност, търговско посредничество и представителство. транспортна дейност с леки,товарни и селскостопански мпс- собствени и наети в страната и чужбина. стройтелство, проектиране, монтажна дейност самостоятелно и чрез възлагане.счетоводни и икономически услуги и експертизи. услуги: шев и кройки, плетачество, педагогически услуги, сладкарство и кулинарство. осъществяване на всички видове стопанска дейност освен забранената със закон.
Физическо лице - търговец
мария в.

Резюме

Фирма АГНЕС-91-МАРИЯ ВЪЛЕВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 040432929 е основана на 1991 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, Стоян Василев, №19. АГНЕС-91-МАРИЯ ВЪЛЕВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG040432929 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 21.07.2011 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG040432929
  2. 22.07.2011 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG040432929
  3. 23.01.2012 г.

    Име на фирма
    "АГНЕС-91- МАРИЯ ВЪЛЕВА"
    Основана
    1991
    Седалище и адрес на управление
    област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, Стоян Василев, №19
    Предмет на дейност
    научно- изследователска, проектоконструкторска, технологична, внедрителска, пусково- наладъчна, инвестиционна, инженерингова и маркетингова дейност, лабораторни изследвания. Производство, изкупуване, преработване на селскостопанска продукция- животенска и растителна, както и търговия с нея, цветарство, семепроизводство, билкови, диворастящи и други полезни растения, специализирана дълбочинна обработка на растителна и животинска продукция. Хотелиерство и ресторантьорство с кухненска продукция и всички видове напитки, забавни игри без хазарт, организиран туризъм в страната и чужбина. Търговия- едро и дребно, внос и износ с откриване на магазинна мрежа в страната и чужбина за всички видове стоки, комисионна, консигнационна търговия, оказионна дейност, търговско посредничество и представителство. Транспортна дейност с леки,товарни и селскостопански мпс- собствени и наети в страната и чужбина. Стройтелство, проектиране, монтажна дейност самостоятелно и чрез възлагане.Счетоводни и икономически услуги и експертизи. Услуги: шев и кройки, плетачество, педагогически услуги, сладкарство и кулинарство. Осъществяване на всички видове стопанска дейност освен забранената със закон.
    Физическо лице - търговец
    мария в.
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, Стоян Василев, №19
  4. 23.01.2012 г.

    Име на фирма
    АГНЕС-91-МАРИЯ ВЪЛЕВА

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.