Firms.bg
Търси

ОЛГА АРГИРОВА ЕТЕИК: 837101713, гр. Шумен, Шумен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
29.07.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ОЛГА АРГИРОВА ЕТ
Дата на регистрация
1995
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Шумен, община Шумен, гр. Шумен, ул.Климент Охридски, №19
Предмет на дейност
търговия с петролни продукти, търговия със стоки за бита и промишлени изделия, разсад за озеленяване на паркове, градини и тревни площи, търговия с всички видове селскостопански изделия, включително и селскостопански животни, отглеждане на същите и търговия с производите им, превозна дейност на пътници и стоки с леки и товарни коли из цялата страна и извън страната, продажба на алкохолни и безалкохолни напитки, цигари в снек барове, механи и ресторанти, хотелиерска дейност, рекламна и лизингова дейност, организиране на заложни къщи, застрахователна, комисионна, складова дейности, външнотърговска дейност.
Физическо лице - търговец
олга а.

Резюме

Фирма ОЛГА АРГИРОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 837101713 е основана на 1995 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Шумен, община Шумен, гр. Шумен, ул.Климент Охридски, №19. ОЛГА АРГИРОВА ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 29.07.2011 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    1995
    Предмет на дейност
    Търговия с петролни продукти, търговия със стоки за бита и промишлени изделия, разсад за озеленяване на паркове, градини и тревни площи, търговия с всички видове селскостопански изделия, включително и селскостопански животни, отглеждане на същите и търговия с производите им, превозна дейност на пътници и стоки с леки и товарни коли из цялата страна и извън страната, продажба на алкохолни и безалкохолни напитки, цигари в снек барове, механи и ресторанти, хотелиерска дейност, рекламна и лизингова дейност, организиране на заложни къщи, застрахователна, комисионна, складова дейности, външнотърговска дейност.
    Седалище и адрес на управление
    област Шумен, община Шумен, гр. Шумен, ул.Климент Охридски, №19
    Физическо лице - търговец
    олга а.
    Име на фирма
    ОЛГА АРГИРОВА

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
127583674ВИКТОРИ КОМЕРС ООД

гр. Шумен, Шумен

олга а.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.