Firms.bg
Търси

АГРО СЕРВИЗ ИНЖЕНЕРИНГ - ЖЕЛЯЗКА БЕЛЧЕВА ЕТЕИК: 833032344, гр. Стара Загора, Стара Загора

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
12.03.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
АГРО СЕРВИЗ ИНЖЕНЕРИНГ - ЖЕЛЯЗКА БЕЛЧЕВА ЕТ
Дата на регистрация
1993
Регистрация по ЗДДС

BG833032344 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, ул.РУСАЛКА, №10, вход А, етаж 6, апартамент 21
Предмет на дейност
производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински произход /без дивечови кожи/, върху собствена земя под наем или аренда. цветарство, бубарство, изкупуване и продажба на билки, гъби, диворастящи плодове, включително и отглеждането им. извършване на селскостопански услуги с техника, агрономическо обслужване и консултация. производство на семена и посадъчен материал /при спазване на нормативно-установения ред. вътрешна и външнотърговска дейност в т.ч. и реекспорт на всякакъв вид машини, стоки, пласъорска дейност, търговско представителство, посредничество, транспортна, спедитирска и таксиметрова дейност, превоз на пътници и товари в страната и чужбина. извършване на проектантска, производствена и инженерингова дейност за обекти с инвестиционна назначение на преработвателната промишленост /единични машини, технологични линии и обекти. хотелиерство /извън случаите на чл.2, т.з от тз/, рентиерство. покупка на земя, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, а също и всички останали разрешени от закона дейности.
Физическо лице - търговец
желязка тодорова белчева

Резюме

Фирма АГРО СЕРВИЗ ИНЖЕНЕРИНГ - ЖЕЛЯЗКА БЕЛЧЕВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 833032344 е основана на 1993 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, ул.РУСАЛКА, №10, вход А, етаж 6, апартамент 21. АГРО СЕРВИЗ ИНЖЕНЕРИНГ - ЖЕЛЯЗКА БЕЛЧЕВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG833032344 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 11.09.1995 г.

  Регистрация на фирмата
  АГРО СЕРВИЗ ИНЖЕНЕРИНГ - ЖЕЛЯЗКА БЕЛЧЕВА
 2. 12.09.1995 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG833032344
 3. 12.03.2010 г.

  Фирма
  АГРО СЕРВИЗ ИНЖЕНЕРИНГ - ЖЕЛЯЗКА БЕЛЧЕВА
  Основана
  1993
  Седалище и адрес на управление
  област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, ул.РУСАЛКА, №10, вход А, етаж 6, апартамент 21
  Физическо лице - търговец
  желязка тодорова белчева
  Предмет на дейност
  Производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински произход /без дивечови кожи/, върху собствена земя под наем или аренда. Цветарство, бубарство, изкупуване и продажба на билки, гъби, диворастящи плодове, включително и отглеждането им. Извършване на селскостопански услуги с техника, агрономическо обслужване и консултация. Производство на семена и посадъчен материал /при спазване на нормативно-установения ред. Вътрешна и външнотърговска дейност в т.ч. и реекспорт на всякакъв вид машини, стоки, пласъорска дейност, търговско представителство, посредничество, транспортна, спедитирска и таксиметрова дейност, превоз на пътници и товари в страната и чужбина. Извършване на проектантска, производствена и инженерингова дейност за обекти с инвестиционна назначение на преработвателната промишленост /единични машини, технологични линии и обекти. Хотелиерство /извън случаите на чл.2, т.З от ТЗ/, рентиерство. Покупка на земя, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, а също и всички останали разрешени от закона дейности.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.