Firms.bg
Търси

ДАНИ Б - ДАНАИЛ КИРИЛОВ БОНЕВ ЕТЕИК: 832045612, с. Голема Раковица, Елин Пелин

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
11.11.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ДАНИ Б - ДАНАИЛ КИРИЛОВ БОНЕВ ЕТ
Изписване на чужд език
DANI B - DANAIL KIRILOV BONEV
Дата на регистрация
1991
Регистрация по ЗДДС

BG832045612 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София, община Елин Пелин, с. Голема Раковица,
Предмет на дейност
посредничество между чужди и български фирми, приемане на представителство на чужди фирми и разкриване представителства в страната, търговия и посредничество, комисионна дейност, бартерни сделки у нас и чужбина, хотелиерство, ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм, продажба и покупка /търговска дейност/ с алкохолни и безалкохолни напитки и бира и приготвяне и продажба на кафе, чай, сладолед, сокове, сиропи, айран, сандвичи, пържени картофи, ядки, спагети, сладкарски изделия, разкриване и поддържане на дискозаведения с необходимите забавни игри. обмен на видео касети и търговия с такива съобразно закона, разкриване и поддържане на таксиметров автомобилен превоз у нас и в чужбина с лек и товарен транспорт, маркетинг във всички сфери у нас и в чужбина, външноикономическа дейност, производство и търговия на стоки и техния внос и износ и производство у нас и в чужбина, дърводелска /вкл.мебелна/ дейност, стъкларска дейност - за двата вида дейност производство и търговия, продажба на селскостопанска продукция, разкриване и поддържане на магазини /търговски заведения/ за продажба на облекла и бутици и всякакви други оказионни и редовни стоки.
Физическо лице - търговец
данаил б.

Резюме

Фирма ДАНИ Б - ДАНАИЛ КИРИЛОВ БОНЕВ ЕТ (DANI B - DANAIL KIRILOV BONEV) с ЕИК/ПИК 832045612 е основана на 1991 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област София, община Елин Пелин, с. Голема Раковица, . ДАНИ Б - ДАНАИЛ КИРИЛОВ БОНЕВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG832045612 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 31.05.1998 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG832045612
  2. 1.06.1998 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG832045612
  3. 11.11.2010 г.

    Име на фирма
    ДАНИ Б - ДАНАИЛ КИРИЛОВ БОНЕВ
    Изписване на чужд език
    DANI B - DANAIL KIRILOV BONEV
    Предмет на дейност
    Посредничество между чужди и български фирми, приемане на представителство на чужди фирми и разкриване представителства в страната, търговия и посредничество, комисионна дейност, бартерни сделки у нас и чужбина, хотелиерство, ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм, продажба и покупка /търговска дейност/ с алкохолни и безалкохолни напитки и бира и приготвяне и продажба на кафе, чай, сладолед, сокове, сиропи, айран, сандвичи, пържени картофи, ядки, спагети, сладкарски изделия, разкриване и поддържане на дискозаведения с необходимите забавни игри. обмен на видео касети и търговия с такива съобразно закона, разкриване и поддържане на таксиметров автомобилен превоз у нас и в чужбина с лек и товарен транспорт, маркетинг във всички сфери у нас и в чужбина, външноикономическа дейност, производство и търговия на стоки и техния внос и износ и производство у нас и в чужбина, дърводелска /вкл.мебелна/ дейност, стъкларска дейност - за двата вида дейност производство и търговия, продажба на селскостопанска продукция, разкриване и поддържане на магазини /търговски заведения/ за продажба на облекла и бутици и всякакви други оказионни и редовни стоки.
    Физическо лице - търговец
    данаил б.
    Основана
    1991
    Седалище и адрес на управление
    област София, община Елин Пелин, с. Голема Раковица,

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.