Търси

Ирис системи–Ивайло Ленков ЕТЕИК: 831067769, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 9.07.2012 г.
Последна промяна
9.07.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
Ирис системи–Ивайло Ленков ЕТ
Изписване на чужд език
IRIS SISTEMI - IVAILO LENKOV
Дата на регистрация
1991
Регистрация по ЗДДС

BG831067769 ( )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Слатина, Христо Максимов, №56, вход Б, етаж 3
Предмет на дейност
ноу-хау. анализ, проекгиране, разработка, разпространение и реализация на програмни продукги, комуникационни системи, разпределени системи за сбор и обработка на информация и други програмно-технически системи, внедряване, обучение и оказване на системна помощ на потребителите. инженерингова дейност-проучване, проектиране, научни изследвания и инженерни разработки, лабораторни изследвания, експертиза на проучвателни и проекгни работи патентно-лицензионна дейност, трансфер на технологии и информационни продукти, създаване на документация. извършване на машинописни услуги, технически и кореспондентски преводи. извършване на комисионна и посредническа дейност, консигнационна и комисионна търговия на стоки /без благородни метали, скъпоценни камъни, паметници на културата/, промишлени изделия и и резервни части. организиране и провеждане на вътрешни и международни симпозиуми и изложения. външно-търговска дейност - внос, износ, реекспорт. посредничество, представителство и агентство за български и чужди фирми и физически лица, посредничество при осъществяване на производствено и търговско коопериране между местни и чуждестранни физически и юридически лица, представяне на услуги на местни и чуждестранни физически и юридически лица за пласмент и сервиз на тяхна продукция, търговско посредничество и агентска дейност на местни и чуждестранни физически и юридически лица, извършване на транзитни и компенсационни сделки с хранителни и промишлени стоки и лизингови сделки.
Физическо лице - търговец
ивайло милчев ленков

Резюме

Фирма Ирис системи–Ивайло Ленков ЕТ (IRIS SISTEMI - IVAILO LENKOV) с ЕИК/ПИК 831067769 е основана на 1991 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Слатина, Христо Максимов, №56, вход Б, етаж 3. Ирис системи–Ивайло Ленков ЕТ е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

 1. 2.05.1994 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG831067769
 2. 3.05.1994 г.

  ДДС
  Регистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG831067769
 3. 4.01.2010 г.

  Основана
  1991
  Адрес за кореспонденция с НАП
  област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Слатина, Христо Максимов, №56, вход Б, етаж 3
  Име на фирма
  Ирис системи–Ивайло Ленков
  Изписване на чужд език
  IRIS SISTEMI - IVAILO LENKOV
  Седалище и адрес на управление
  област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Слатина, Христо Максимов, №56, вход Б, етаж 3
  Физическо лице - търговец
  ивайло милчев ленков
  Предмет на дейност
  Ноу-хау. Анализ, проекгиране, разработка, разпространение и реализация на програмни продукги, комуникационни системи, разпределени системи за сбор и обработка на информация и други програмно-технически системи, внедряване, обучение и оказване на системна помощ на потребителите. Инженерингова дейност-проучване, проектиране, научни изследвания и инженерни разработки, лабораторни изследвания, експертиза на проучвателни и проекгни работи патентно-лицензионна дейност, трансфер на технологии и информационни продукти, създаване на документация. Извършване на машинописни услуги, технически и кореспондентски преводи. Извършване на комисионна и посредническа дейност, консигнационна и комисионна търговия на стоки /без благородни метали, скъпоценни камъни, паметници на културата/, промишлени изделия и и резервни части. Организиране и провеждане на вътрешни и международни симпозиуми и изложения. Външно-търговска дейност - внос, износ, реекспорт. Посредничество, представителство и агентство за български и чужди фирми и физически лица, посредничество при осъществяване на производствено и търговско коопериране между местни и чуждестранни физически и юридически лица, представяне на услуги на местни и чуждестранни физически и юридически лица за пласмент и сервиз на тяхна продукция, търговско посредничество и агентска дейност на местни и чуждестранни физически и юридически лица, извършване на транзитни и компенсационни сделки с хранителни и промишлени стоки и лизингови сделки.
 4. 24.10.2010 г.

  ДДС
  Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG831067769
 5. 25.10.2010 г.

  ДДС
  Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG831067769
 6. 9.07.2012 г.

  Статус
  Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
121776435СТУДИО ВИЗИЯ ООД

гр. София, Столична

ивайло милчев ленков

Управители

Виж още
200761672НЕТКЛАЙМ - БЪЛГАРИЯ ООД

гр. София, Столична

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.