Търси

РЕЙНБОУ - РУЖКО БАНДЕВ ЕТЕИК: 830135182, гр. Смолян, Смолян

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.01.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
РЕЙНБОУ - РУЖКО БАНДЕВ ЕТ
Дата на регистрация
1993
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. МИНЬОРСКА 60
Предмет на дейност
хотелиерство, ресторантьорство, търговска дейност, внос, износ, реекспорт, на стоки и предмети, търговско представителство, посредничество, търговия на комисионни и оказионни начала, производство и продажба на селскостопанска и животинска продукция, производство и продажба на тъкани с художествена стойност, разкриване на собствен магазин, транспортно таксиметрова дейност, спортно забавни игри, туризъм - вътрешен и международен, производство и реализация на сладкарски изделия и безалкохолни напитки, извършване на всички дейности и услуги без забранените от закона.
Физическо лице - търговец
ружко димитров бандев

Резюме

Фирма РЕЙНБОУ - РУЖКО БАНДЕВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 830135182 е основана на 1993 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. МИНЬОРСКА 60. РЕЙНБОУ - РУЖКО БАНДЕВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 20.01.2012 г. - Регистрация на фирма

  Предмет на дейност
  ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ, НА СТОКИ И ПРЕДМЕТИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ТЪРГОВИЯ НА КОМИСИОННИ И ОКАЗИОННИ НАЧАЛА, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ТЪКАНИ С ХУДОЖЕСТВЕНА СТОЙНОСТ, РАЗКРИВАНЕ НА СОБСТВЕН МАГАЗИН, ТРАНСПОРТНО ТАКСИМЕТРОВА ДЕЙНОСТ, СПОРТНО ЗАБАВНИ ИГРИ, ТУРИЗЪМ - ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН, ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЛАДКАРСКИ ИЗДЕЛИЯ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ БЕЗ ЗАБРАНЕНИТЕ ОТ ЗАКОНА.
  Име на фирма
  РЕЙНБОУ - РУЖКО БАНДЕВ
  Основана
  1993
  Седалище и адрес на управление
  област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. МИНЬОРСКА 60
  Физическо лице - търговец
  ружко димитров бандев

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.