Търси

АБРИКУС - КАЛИНКА БАРЪМОВА ЕТЕИК: 829039219, с. Съдийско поле, Нова Загора

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
2.12.2015 г.Виж история
Фирма/Наименование
АБРИКУС - КАЛИНКА БАРЪМОВА ЕТ
Дата на регистрация
1990
Регистрация по ЗДДС

BG829039219 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС; Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание )

Седалище и адрес на управление
област Сливен, община Нова Загора, с. Съдийско поле,
Предмет на дейност
- търговия на едро и дребно с хранителни и промишлени стоки; - обществено хранене; - продажба на стоки от собствено производство; - търговско представителство и посредничество; - външно търговска дейност; - превоз на пътници и товари в страната и чужбина; - производство, изкупуване, пласмент и реализация на селскостопанска продукция; - комисионни, спедиционни и превозни сделки; - лизинг; - покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; - хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни или предоставяне на други услуги с използване на чужд труд и образуване на предприятие чиито дела се водят по търговски начин. дейността ще се упражнява в страната и чужбина.
Физическо лице - търговец
калинка иванова баръмова

Резюме

Фирма АБРИКУС - КАЛИНКА БАРЪМОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 829039219 е основана на 1990 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Сливен, община Нова Загора, с. Съдийско поле, . АБРИКУС - КАЛИНКА БАРЪМОВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG829039219 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС; Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание

История

 1. 24.01.2010 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG829039219
 2. 25.01.2010 г.

  ДДС
  Регистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG829039219
 3. 1.02.2010 г.

  Основана
  1990
  Адрес за кореспонденция с НАП
  област Сливен, община Нова Загора, с. Съдийско поле,
  Физическо лице - търговец
  калинка иванова баръмова
  Предмет на дейност
  Производство, изкупуване, преработка, съхранение, търговия с или без посредничество на фирми от страната и чужбина в прясно и преработено състояние на всички видове селскостопанска продукция, разкрояване, конфекциониране и продажба на горно детско, дамско и мъжко облекло, изработване и търговия с всякакъв вид облекла - ръчно и машинно плетиво и бутик, изкупуване и реализация на вторични суровини, комисионни услуги, търговия с всякакъв вид стоки, при спазване на законните забрани, внос и износ на стоки, при спазване на законните забрани, таксиметрови услуги, експлоатация на собствен магазин за търговия, автосервизни услуги, шлосеро-монтажни и заваръчни услуги, земеделски услуги, гъбарство, производство, изкупуване и търговия с кулинарни и сладкарски изделия, риба и рибни ястия, скара, грил, пици, десерти, деликатеси, мезета, колбаси, закуски, аламинути, сандвичи, сладолед, варена царевица, пуканки, пържени картофи, тютюн, коктейли, безалкохолни напитки, чай, кафе, мляко, плодови сокове, нектари, сиропи и ядки от орехи, бадеми, фъстъци, лешници, кашу, слънчогледово и тиквено семе, сухи фрукти. Без бира и алкохол.
  Име на фирма
  АБРИКУС - КАЛИНКА БАРЪМОВА
  Седалище и адрес на управление
  област Сливен, община Нова Загора, гр. Нова Загора, БАЛАТОН, №3
 4. 2.12.2015 г.

  Предмет на дейност
  - търговия на едро и дребно с хранителни и промишлени стоки; - обществено хранене; - продажба на стоки от собствено производство; - търговско представителство и посредничество; - външно търговска дейност; - превоз на пътници и товари в страната и чужбина; - производство, изкупуване, пласмент и реализация на селскостопанска продукция; - комисионни, спедиционни и превозни сделки; - лизинг; - покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; - хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни или предоставяне на други услуги с използване на чужд труд и образуване на предприятие чиито дела се водят по търговски начин. Дейността ще се упражнява в страната и чужбина.
  Седалище и адрес на управление
  област Сливен, община Нова Загора, с. Съдийско поле,

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.