Търси

КАНО-1/90 - ПЕТЪР ПЕТРУШЕВ ЕТЕИК: 825151943, гр. Пловдив, Пловдив

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
31.08.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
КАНО-1/90 - ПЕТЪР ПЕТРУШЕВ ЕТ
Изписване на чужд език
KANO-1/90 PETAR PETRUSHEV
Дата на регистрация
1990
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. БАЛКАН, №21, вход Е, етаж 3, апартамент 45
Предмет на дейност
таксиметрови услуги. превоз на товари и пътници, производство и ремонт на електро и електронна битова техника и промишлени такива, бартерни сделки, спортна дейност, мини спортен комплекс, зала с всички необходими пособия и уреди, сауна, тангентор, освежителен и ободрителен масаж, обучение по аикидо, карате, джудо и други спортове, производство, изкупуване и продажба на селскостопанска продукция и птици, производство и продажба на промишлена продукция. отглеждане и продажба на цветя, отглеждане и продажба на гъби, отглеждане, изкупуване и продажба на животни, животинска продукция и птици, производство и продажба на стоки за обзавеждане и украса на дома. рекламна дейност, автомонтьорски, бояджийски, тенекеджийски услуги. организиране на туристическа дейност в страната и чужбина. оказионна дейност, рекламна дейност, комисионерска и посредническа дейност, антикварна дейност, със стоки от всякакъв вид, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия, кинкалерия, галантерия, пасмантерия, ремонт и поддръжка на електродомакински уреди, стъкларски, дърводелски и железарски услуги, организиране на борси, базари, панаири, концерти, модни ревюта и документацията им, бръснаро-фризьорски услуги, педикюр, маникюр, шивашки услуги. дейностите на фирмата ще се извършва в страната и чужбина, спортна и стрелкова дейност, охранителна дейност, след получаване на съответните разрешения по съответния ред.
Физическо лице - търговец
петър николов петрушев

Резюме

Фирма КАНО-1/90 - ПЕТЪР ПЕТРУШЕВ ЕТ (KANO-1/90 PETAR PETRUSHEV) с ЕИК/ПИК 825151943 е основана на 1990 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. БАЛКАН, №21, вход Е, етаж 3, апартамент 45. КАНО-1/90 - ПЕТЪР ПЕТРУШЕВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 31.08.2010 г. - Регистрация на фирма

  Изписване на чужд език
  KANO-1/90 PETAR PETRUSHEV
  Седалище и адрес на управление
  област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. БАЛКАН, №21, вход Е, етаж 3, апартамент 45
  Предмет на дейност
  ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ. ПРЕВОЗ НА ТОВАРИ И ПЪТНИЦИ, ПРОИЗВОДСТВО И РЕМОНТ НА ЕЛЕКТРО И ЕЛЕКТРОННА БИТОВА ТЕХНИКА И ПРОМИШЛЕНИ ТАКИВА, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, СПОРТНА ДЕЙНОСТ, МИНИ СПОРТЕН КОМПЛЕКС, ЗАЛА С ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ПОСОБИЯ И УРЕДИ, САУНА, ТАНГЕНТОР, ОСВЕЖИТЕЛЕН И ОБОДРИТЕЛЕН МАСАЖ, ОБУЧЕНИЕ ПО АИКИДО, КАРАТЕ, ДЖУДО И ДРУГИ СПОРТОВЕ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ И ПТИЦИ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ПРОМИШЛЕНА ПРОДУКЦИЯ. ОТГЛЕЖДАНЕ И ПРОДАЖБА НА ЦВЕТЯ, ОТГЛЕЖДАНЕ И ПРОДАЖБА НА ГЪБИ, ОТГЛЕЖДАНЕ, ИЗКУПУВАНЕ И ПРОДАЖБА НА ЖИВОТНИ, ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ И ПТИЦИ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СТОКИ ЗА ОБЗАВЕЖДАНЕ И УКРАСА НА ДОМА. РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, АВТОМОНТЬОРСКИ, БОЯДЖИЙСКИ, ТЕНЕКЕДЖИЙСКИ УСЛУГИ. ОРГАНИЗИРАНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. ОКАЗИОННА ДЕЙНОСТ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, КОМИСИОНЕРСКА И ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, АНТИКВАРНА ДЕЙНОСТ, СЪС СТОКИ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, КАФЕТЕРИЯ, КИНКАЛЕРИЯ, ГАЛАНТЕРИЯ, ПАСМАНТЕРИЯ, РЕМОНТ И ПОДДРЪЖКА НА ЕЛЕКТРОДОМАКИНСКИ УРЕДИ, СТЪКЛАРСКИ, ДЪРВОДЕЛСКИ И ЖЕЛЕЗАРСКИ УСЛУГИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА БОРСИ, БАЗАРИ, ПАНАИРИ, КОНЦЕРТИ, МОДНИ РЕВЮТА И ДОКУМЕНТАЦИЯТА ИМ, БРЪСНАРО-ФРИЗЬОРСКИ УСЛУГИ, ПЕДИКЮР, МАНИКЮР, ШИВАШКИ УСЛУГИ. ДЕЙНОСТИТЕ НА ФИРМАТА ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, СПОРТНА И СТРЕЛКОВА ДЕЙНОСТ, ОХРАНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ, СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ РАЗРЕШЕНИЯ ПО СЪОТВЕТНИЯ РЕД.
  Физическо лице - търговец
  петър николов петрушев
  Име на фирма
  КАНО-1/90 - ПЕТЪР ПЕТРУШЕВ
  Основана
  1990

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.