Firms.bg
Търси

ВЕЛИЧКА СЕВАСТАКИЕВА - ВИКИ ЕТЕИК: 823077420, гр. Перник, Перник

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
9.12.2009 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВЕЛИЧКА СЕВАСТАКИЕВА - ВИКИ ЕТ
Дата на регистрация
1994
Регистрация по ЗДДС

BG823077420 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Перник, община Перник, гр. Перник, ж.к. ИЗТОК ул. Ю.ГАГАРИН бл. 39 вх.В ет.8 ап.70
Предмет на дейност
производство на всички разрешени от закона стоки с цел продажба; покупка на стоки и други вещи за продажба в първоначален, преработен или обработен вид; покупка на ценни книжа с цел продажба; откриване и експлоатация на кафе - аперитиви, ресторанти и други заведения; откриване на аптека; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност; търговско представителство и посредничество; превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност и предоставяне на всички видове услуги, разрешени от закона; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; сделки с интелектуална собственост; производство на звуко - и видеозаписи с цел продажба; външнотърговска дейност - внос, износ и реекспорт на всички разрешени от закона стоки .
Физическо лице - търговец
величка севастакиева бочкова

Резюме

Фирма ВЕЛИЧКА СЕВАСТАКИЕВА - ВИКИ ЕТ () с ЕИК/ПИК 823077420 е основана на 1994 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Перник, гр. Перник, ж.к. ИЗТОК ул. Ю.ГАГАРИН бл. 39 вх.В ет.8 ап.70. ВЕЛИЧКА СЕВАСТАКИЕВА - ВИКИ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG823077420 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 24.04.2002 г.

  Регистрация на фирмата
  ВЕЛИЧКА СЕВАСТАКИЕВА - ВИКИ
 2. 25.04.2002 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG823077420
 3. 9.12.2009 г.

  Основана
  1994
  Фирма
  ВЕЛИЧКА СЕВАСТАКИЕВА - ВИКИ
  Физическо лице - търговец
  величка севастакиева бочкова
  Седалище и адрес на управление
  област Перник, община Перник, гр. Перник, ж.к. ИЗТОК ул. Ю.ГАГАРИН бл. 39 вх.В ет.8 ап.70
  Предмет на дейност
  ПРОИЗВОДСТВО НА ВСИЧКИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ ЗА ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПОКУПКА НА ЦЕННИ КНИЖА С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ОТКРИВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА КАФЕ - АПЕРИТИВИ, РЕСТОРАНТИ И ДРУГИ ЗАВЕДЕНИЯ; ОТКРИВАНЕ НА АПТЕКА; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ И ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ УСЛУГИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ПРОИЗВОДСТВО НА ЗВУКО - И ВИДЕОЗАПИСИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ - ВНОС, ИЗНОС И РЕЕКСПОРТ НА ВСИЧКИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА СТОКИ .

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.