Firms.bg
Търси

СИМЕНТОН - ТАНЯ ПЕНЧЕВА ЕТЕИК: 823059236, гр. Перник, Перник

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 26.08.2020 г.
Последна промяна
26.08.2020 г.Виж история
Фирма/Наименование
СИМЕНТОН - ТАНЯ ПЕНЧЕВА ЕТ
Дата на регистрация
1990
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. СРЕДНА ГОРА 21
Предмет на дейност
леки и товарни таксиметрови превози. изработка на стъклени изделия; пласмент и продажба на същите; машинопис и композер; стругарски услуги, дърводелски услуги; шлосерски услуги и заварки с електрожен; изработване на гипсови орнаменти и изделия и надписи върху стени и стъкло, и всякакъв вид строителни и бояджийски услуги; ремонт и направа на ел. инсталации и поправка на битова техника; шивашки услуги, бродерия и плетиво; продажба на безалкохолни напитки, бира, сок, чай, кафе, сандвичи; продажба на хранителни и промишлени стоки, всички видове скара, пържени картофи, гарнитури и сладкарски изделия; производство и продажба на зеленчуци и мед; продажба на спиртни напитки, ядки, сладолед, коктейли; откриване и поддръжка на хотели, на ресторанти, на бистра, на барове; автомонтьорство и търговски услуги; отглеждане на птици и животни и тяхната продажба; експорт - импорт, извършване на бартерни, експортни и реекспортни сделки; изработка и продажба на картини и произведения на изкуството; покупко - продажба на стари и употребявани авточасти и вещи; реклама.
Физическо лице - търговец
таня с.

Резюме

Фирма СИМЕНТОН - ТАНЯ ПЕНЧЕВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 823059236 е основана на 1990 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. СРЕДНА ГОРА 21. СИМЕНТОН - ТАНЯ ПЕНЧЕВА ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 29.05.2008 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    СИМЕНТОН - ТАНЯ ПЕНЧЕВА
    Основана
    1990
    Предмет на дейност
    ЛEKИ И TOBAPHИ TAKCИMETPOBИ ПPEBOЗИ. ИЗPAБOTKA HA CTЪKЛEHИ ИЗДEЛИЯ; ПЛACMEHT И ПPOДAЖБA HA CЪЩИTE; MAШИHOПИC И KOMПOЗEP; CTPУГAPCKИ УCЛУГИ, ДЪPBOДEЛCKИ УCЛУГИ; ШЛOCEPCKИ УCЛУГИ И ЗABAPKИ C EЛEKTPOЖEH; ИЗPAБOTBAHE HA ГИПCOBИ OPHAMEHTИ И ИЗДEЛИЯ И HAДПИCИ BЪPXУ CTEHИ И CTЪKЛO, И BCЯKAKЪB BИД CTPOИTEЛHИ И БOЯДЖИЙCKИ УCЛУГИ; PEMOHT И HAПPABA HA EЛ. ИHCTAЛAЦИИ И ПOПPABKA HA БИTOBA TEXHИKA; ШИBAШKИ УCЛУГИ, БPOДEPИЯ И ПЛETИBO; ПPOДAЖБA HA БEЗAЛKOXOЛHИ HAПИTKИ, БИPA, COK, ЧAЙ, KAФE, CAHДBИЧИ; ПPOДAЖБA HA XPAHИTEЛHИ И ПPOMИШЛEHИ CTOKИ, BCИЧKИ BИДOBE CKAPA, ПЪPЖEHИ KAPTOФИ, ГAPHИTУPИ И CЛAДKAPCKИ ИЗДEЛИЯ; ПPOИЗBOДCTBO И ПPOДAЖБA HA ЗEЛEHЧУЦИ И MEД; ПPOДAЖБA HA CПИPTHИ HAПИTKИ, ЯДKИ, CЛAДOЛEД, KOKTEЙЛИ; OTKPИBAHE И ПOДДPЪЖKA HA XOTEЛИ, HA PECTOPAHTИ, HA БИCTPA, HA БAPOBE; ABTOMOHTЬOPCTBO И TЪPГOBCKИ УCЛУГИ; OTГЛEЖДAHE HA ПTИЦИ И ЖИBOTHИ И TЯXHATA ПPOДAЖБA; EKCПOPT - ИMПOPT, ИЗBЪPШBAHE HA БAPTEPHИ, EKCПOPTHИ И PEEKCПOPTHИ CДEЛKИ; ИЗPAБOTKA И ПPOДAЖБA HA KAPTИHИ И ПPOИЗBEДEHИЯ HA ИЗKУCTBOTO; ПOKУПKO - ПPOДAЖБA HA CTAPИ И УПOTPEБЯBAHИ ABTOЧACTИ И BEЩИ; PEKЛAMA.
    Седалище и адрес на управление
    област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. СРЕДНА ГОРА 21
    Физическо лице - търговец
    таня с.
  2. 26.08.2020 г.

    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: март 2024 г.