Търси

ВИКТОРИЯ КИРИЛОВА-РОБЕРТО-ЕМИ ЕТЕИК: 823048528, гр. Перник, Перник

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
19.01.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВИКТОРИЯ КИРИЛОВА-РОБЕРТО-ЕМИ ЕТ
Дата на регистрация
1993
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. ПАЛМА 1
Предмет на дейност
вътрешнотърговска дейност, изразяваща се в покупка на разрешените от закона стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, външнотърговска дейност, изразяваща се в импорт, експорт, бартерни, реекспортни, консигнационни сделки. вътрешен и международен транспорт на пътници и товари с лек, лекотоварен, товарен и пътнически автотранспорт. производство на разрешените от закона хранителни и промишлени стоки с цел продажба в страната и чужбина. предоставянето и извършването на разрешените от закона услуги на физически и юридически лица. търговско представителство на физически и юридически лица в страната и чужбина. посредническа търговска дейност. комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност. рекламна, информационна, импресарска дейност. вътрешен и международен туризъм и извършването на туристически услуги в страната и чужбина. експлоатация на помещения и зали за електронни, забавни и развлекателни игри.
Физическо лице - търговец
виктория кирилова савова

Резюме

Фирма ВИКТОРИЯ КИРИЛОВА-РОБЕРТО-ЕМИ ЕТ () с ЕИК/ПИК 823048528 е основана на 1993 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. ПАЛМА 1. ВИКТОРИЯ КИРИЛОВА-РОБЕРТО-ЕМИ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 19.01.2012 г. - Регистрация на фирма

  Основана
  1993
  Седалище и адрес на управление
  област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. ПАЛМА 1
  Физическо лице - търговец
  виктория кирилова савова
  Име на фирма
  ВИКТОРИЯ КИРИЛОВА-РОБЕРТО-ЕМИ
  Предмет на дейност
  Вътрешнотърговска дейност, изразяваща се в покупка на разрешените от закона стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, външнотърговска дейност, изразяваща се в импорт, експорт, бартерни, реекспортни, консигнационни сделки. Вътрешен и международен транспорт на пътници и товари с лек, лекотоварен, товарен и пътнически автотранспорт. Производство на разрешените от закона хранителни и промишлени стоки с цел продажба в страната и чужбина. Предоставянето и извършването на разрешените от закона услуги на физически и юридически лица. Търговско представителство на физически и юридически лица в страната и чужбина. Посредническа търговска дейност. Комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност. Рекламна, информационна, импресарска дейност. Вътрешен и международен туризъм и извършването на туристически услуги в страната и чужбина. Експлоатация на помещения и зали за електронни, забавни и развлекателни игри.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
030109808РОБЕРТО ЕМИ - САВОВИ С-ИЕ СД

гр. Перник, Перник

виктория кирилова савова

Лица, на които е възложено управлението

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.