Firms.bg
Търси

КАТЯ ВЕЛКОВА - ИНА ЕТЕИК: 823047038, гр. Перник, Перник

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
17.12.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
КАТЯ ВЕЛКОВА - ИНА ЕТ
Дата на регистрация
1993
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. СЕВЛИЕВО, №5
Предмет на дейност
вьтрешнотьрговска дейност, изразяваща се в покупка на стоки или вещи с цел продажба в пьрвоначален, преработен или обработен вид. вьншнотьрговска дейност, изразяваща се в импорт, експорт реекспортни и консигнационни сделки. вьтрешен и международен превоз на пьтници и товари с лек, лекотоварен, товарен и пьтнически автотранспорт. предоставянето и извьршването на разрешените от закона услуги на физически и юридически лица в страната и чужбина. посредническа тьрговска дейност. комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност. рекламна, информационна и импресарска дейност. вьтрешен и международен туризьм и туристически услуги в страната и чужбина. производство на разрешените от закона съоръжения с цел продажба в страната и чужбина. експлоатация на зали и помещещения за електронни забавни и развлекателни игри.
Физическо лице - търговец
катя в.

Резюме

Фирма КАТЯ ВЕЛКОВА - ИНА ЕТ () с ЕИК/ПИК 823047038 е основана на 1993 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. СЕВЛИЕВО, №5. КАТЯ ВЕЛКОВА - ИНА ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 17.12.2010 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    1993
    Предмет на дейност
    BЬTPEШHOTЬPГOBCKA ДEЙHOCT, ИЗPAЗЯBAЩA CE B ПOKУПKA HA CTOKИ ИЛИ BEЩИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA B ПЬPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH ИЛИ OБPAБOTEH BИД. BЬHШHOTЬPГOBCKA ДEЙHOCT, ИЗPAЗЯBAЩA CE B ИMПOPT, ЕКСПОРТ PEEKCПOPTHИ И KOHCИГHAЦИOHHИ CДEЛKИ. BЬTPEШEH И MEЖДУHAPOДEH ПPEBOЗ HA ПЬTHИЦИ И TOBAPИ C ЛEK, ЛEKOTOBAPEH, TOBAPEH И ПЬTHИЧECKИ АВТОTPAHCПOPT. ПPEДOCTABЯHETO И ИЗBЬPШBAHETO HA PAЗPEШEHИTE OT ЗAKOHA УCЛУГИ HA ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA B CTPAHATA И ЧУЖБИHA. ПOCPEДHИЧECKA TЬPГOBCKA ДEЙHOCT. KOMИCИOHHA, CПEДИЦИOHHA, CKЛAДOBA, ЛИЗИHГOBA ДEЙHOCT. PEKЛAMHA, ИHФOPMAЦИOHHA И ИMПPECAPCKA ДEЙHOCT. BЬTPEШEH И MEЖДУHAPOДEH TУPИЗЬM И TУPИCTИЧECKИ УCЛУГИ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA. ПPOИЗBOДCTBO HA PAЗPEШEHИTE OT ЗAKOHA СЪОРЪЖЕНИЯ C ЦEЛ ПPOДAЖБA В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. EKCПЛOATAЦИЯ HA ЗАЛИ И ПОМЕЩЕЩЕНИЯ ЗА EЛEKTPOHHИ ЗAБABHИ И PAЗBЛEKATEЛHИ ИГPИ.
    Име на фирма
    КАТЯ ВЕЛКОВА - ИНА
    Седалище и адрес на управление
    област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. СЕВЛИЕВО, №5
    Физическо лице - търговец
    катя в.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.