Търси

АПОСТОЛ СТЕФАНОВ ЕТЕИК: 822112860, гр. Пазарджик, Пазарджик

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
31.08.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
АПОСТОЛ СТЕФАНОВ ЕТ
Дата на регистрация
1993
Регистрация по ЗДДС

BG822112860 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, ЙОРДАН ЦИПОРКОВ, №36
Предмет на дейност
покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид. кафе-аперитив и ресторантьорска дейност. счетоводни и машинолисни услуги. търговия с всякакъв вид стоки, разрешени от нормативните актове. производство на стоки с цел продажба, таксиметрова и транспортна дейност, съответно в страната и чужбина. селскостопанска и животновъдна дейност, автосервиз и друга сервизна дейност. ремонт на битова техника, ел. услуги. строителни услуги. видео и звукозаписи и отдаване на видео касети под наем. производство и търговия с безалкохолни напитки. хотелиерство, без отдаване на стаи в обитавани от едноличния тьрговец жилища. оказион, бартерни сделки, внос и износ, антикварна дейност, организиране на екскурзии в страната и в чужбина и извършване на комплексни услуги във връзка с тях. както и всички дейности и услуги, които не са забранени от закона, като дейността се извършва в страната и чужбина и по предмет и обем делата ще се водят по търговски начин съобразно изискванията на чл.1, ал.з от тз.
Физическо лице - търговец
апостол димитров стефанов

Резюме

Фирма АПОСТОЛ СТЕФАНОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 822112860 е основана на 1993 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, ЙОРДАН ЦИПОРКОВ, №36. АПОСТОЛ СТЕФАНОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG822112860 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 11.02.2007 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG822112860
 2. 12.02.2007 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG822112860
 3. 31.08.2010 г.

  Седалище и адрес на управление
  област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, ЙОРДАН ЦИПОРКОВ, №36
  Предмет на дейност
  покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид. Кафе-аперитив и ресторантьорска дейност. Счетоводни и машинолисни услуги. Търговия с всякакъв вид стоки, разрешени от нормативните актове. Производство на стоки с цел продажба, таксиметрова и транспортна дейност, съответно в страната и чужбина. Селскостопанска и животновъдна дейност, автосервиз и друга сервизна дейност. Ремонт на битова техника, Ел. услуги. Строителни услуги. Видео и звукозаписи и отдаване на видео касети под наем. Производство и търговия с безалкохолни напитки. Хотелиерство, без отдаване на стаи в обитавани от едноличния тьрговец жилища. Оказион, бартерни сделки, внос и износ, антикварна дейност, организиране на екскурзии в страната и в чужбина и извършване на комплексни услуги във връзка с тях. Както и всички дейности и услуги, които не са забранени от закона, като дейността се извършва в страната и чужбина и по предмет и обем делата ще се водят по търговски начин съобразно изискванията на чл.1, ал.З от ТЗ.
  Физическо лице - търговец
  апостол димитров стефанов
  Име на фирма
  АПОСТОЛ СТЕФАНОВ
  Основана
  1993

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
202397346СТЕФАНОВ-65 ЕООД

гр. Пазарджик, Пазарджик

апостол димитров стефанов

Едноличен собственик на капитала

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.