Firms.bg
Търси

БАЙ ИЛИЯ - ИЛИЯ ИЛИЕВ ЕТЕИК: 821143098, гр. Берковица, Берковица

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
27.11.2009 г.Виж история
Фирма/Наименование
БАЙ ИЛИЯ - ИЛИЯ ИЛИЕВ ЕТ
Дата на регистрация
1991
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Монтана, община Берковица, гр. Берковица, ул. СИНЧЕЦ, №13-А
Предмет на дейност
автомобилен превоз на пьтници и товари; автосервизни и автотенекеджийски услуги; експлоатация на всякакьв вид заведения за обществено хранене; хотелиерство; производство и продажба на шевни и трикотажни облекла; производство, изкупуване, преработка и тьрговия на селскостопанска продукция /растителна и животинска/; тьрговия на хранителни и нехранителни промишлени стоки за бита, включително вьтрешна и вьншна; вьтрешен и международен туризьм; продажба на всякакъв вид сортови семена, а също така производство и продажба на разсад и посадъчен и посевен материал.
Физическо лице - търговец
илия и.

Резюме

Фирма БАЙ ИЛИЯ - ИЛИЯ ИЛИЕВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 821143098 е основана на 1991 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Монтана, община Берковица, гр. Берковица, ул. СИНЧЕЦ, №13-А. БАЙ ИЛИЯ - ИЛИЯ ИЛИЕВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 27.11.2009 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    1991
    Име на фирма
    БАЙ ИЛИЯ - ИЛИЯ ИЛИЕВ
    Седалище и адрес на управление
    област Монтана, община Берковица, гр. Берковица, ул. СИНЧЕЦ, №13-А
    Предмет на дейност
    ABTOMOБИЛEH ПPEBOЗ HA ПЬTHИЦИ И TOBAPИ; ABTOCEPBИЗHИ И ABTOTEHEKEДЖИЙCKИ УCЛУГИ; EKCПЛOATAЦИЯ HA BCЯKAKЬB BИД ЗABEДEHИЯ ЗA OБЩECTBEHO XPAHEHE; XOTEЛИEPCTBO; ПPOИЗBOДCTBO И ПPOДAЖБA HA ШEBHИ И TPИKOTAЖHИ OБЛEKЛA; ПPOИЗBOДCTBO, ИЗKУПУBAHE, ПPEPAБOTKA И TЬPГOBИЯ HA CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ /PACTИTEЛHA И ЖИBOTИHCKA/; TЬPГOBИЯ HA XPAHИTEЛHИ И HEXPAHИTEЛHИ ПPOMИШЛEHИ CTOKИ ЗA БИTA, BKЛЮЧИTEЛHO BЬTPEШHA И BЬHШHA; BЬTPEШEH И MEЖДУHAPOДEH TУPИЗЬM; ПРОДАЖБА НА ВСЯКАКЪВ ВИД СОРТОВИ СЕМЕНА, А СЪЩО ТАКА ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА РАЗСАД И ПОСАДЪЧЕН И ПОСЕВЕН МАТЕРИАЛ.
    Физическо лице - търговец
    илия и.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: март 2024 г.