Firms.bg
Търси

ЕТ"ВИЛКОМ - Илия Комитов" ЕТЕИК: 821124201, гр. Лом, Лом

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
13.06.2008 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕТ"ВИЛКОМ - Илия Комитов" ЕТ
Дата на регистрация
1992
Регистрация по ЗДДС

BG821124201 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Монтана, община Лом, гр. Лом, блок 4, вход Б, етаж 4, апартамент 30
Предмет на дейност
производство и търговия с всички видове безалкохолни напитки. търговия с бира всички видове, търговия с алкохолни напитки всички видове; осъществяване на транспортна дейност както в страната така и извън страната, като се извършват превози на пътници и стоки; извършване на ремонт на автотранспортни средства и селскостопански машини; ремонт на всички видове битова ел.техника и търговия с ел.битови уреди; търговия със селскостопански произведения - храни, слънчоглед, месо и живи животни, брашно и други хранителни стоки; търговия с цигари от местно производство и вносно такова; записи и даване под наем на видеокасети и търговия с такива; търговия със сладкарски стоки; търговия с вестници, списания и други печатни произведения; представителство на чужди фирми в страната и извършване на комисионерска дейност; изработване на метални конструкции и извършване на всякакъв вид метални услуги; извършване на всякаква дейност в общественото хранене и хотелиерство, стопанисване на заведения и хотели.
Физическо лице - търговец
илия к.

Резюме

Фирма ЕТ"ВИЛКОМ - Илия Комитов" ЕТ () с ЕИК/ПИК 821124201 е основана на 1992 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Монтана, община Лом, гр. Лом, блок 4, вход Б, етаж 4, апартамент 30. ЕТ"ВИЛКОМ - Илия Комитов" ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG821124201 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 26.01.2003 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG821124201
  2. 27.01.2003 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG821124201
  3. 13.06.2008 г.

    Физическо лице - търговец
    илия к.
    Основана
    1992
    Име на фирма
    ЕТ"ВИЛКОМ - Илия Комитов"
    Седалище и адрес на управление
    област Монтана, община Лом, гр. Лом, блок 4, вход Б, етаж 4, апартамент 30
    Предмет на дейност
    Производство и търговия с всички видове безалкохолни напитки. Търговия с бира всички видове, търговия с алкохолни напитки всички видове; осъществяване на транспортна дейност както в страната така и извън страната, като се извършват превози на пътници и стоки; извършване на ремонт на автотранспортни средства и селскостопански машини; ремонт на всички видове битова ел.техника и търговия с ел.битови уреди; Търговия със селскостопански произведения - храни, слънчоглед, месо и живи животни, брашно и други хранителни стоки; търговия с цигари от местно производство и вносно такова; записи и даване под наем на видеокасети и търговия с такива; търговия със сладкарски стоки; търговия с вестници, списания и други печатни произведения; представителство на чужди фирми в страната и извършване на комисионерска дейност; изработване на метални конструкции и извършване на всякакъв вид метални услуги; извършване на всякаква дейност в общественото хранене и хотелиерство, стопанисване на заведения и хотели.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200475650ВИЛКОМ-ЛОМ ЕООД

гр. Лом, Лом

илия к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: март 2024 г.