Търси

ДОБРОСЛАВ - ЙОРДАН НИКОЛОВ ЕТЕИК: 821114285, гр. Лом, Лом

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
18.08.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ДОБРОСЛАВ - ЙОРДАН НИКОЛОВ ЕТ
Изписване на чужд език
DOBROSLAV - YORDAN NIKOLOV ET
Дата на регистрация
1993
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Монтана, община Лом, гр. Лом, ул. ВЕСЛЕЦ, №32
Предмет на дейност
вътрешна и външна търговия, транспортна и таксиметрова дейност; превоз на пътници и товари в страната и чужбина; автосервизни услуги; посредничество и представителство; внос и износ, експорт и реекспорт; продажба на провишлени стоки, стоки за народното потребление, модни и луксозни стоки, организиране и експлоатация на заведения за забавни, спортни и развлекателни игри, продажба и отдаване под наем на видеокасети, бартерни операции, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен вид, спедиционна, складова, лизингова, комисионна дейност, продажба и производство на селскостопанска продукция /растителна и животинска/ в първоначален, обработен или преработен вид, в страната и чужбина, оказионна търговия, бутик, видеозаписи, реализация на спиртни и безалкохолни напитки, цигари, организиране на забавен спортен комплекс, ремонт, продажба и сервиз на ел. и битова техника, фризьорски услуги, машинописни услуги.
Физическо лице - търговец
йордан димитров николов

Резюме

Фирма ДОБРОСЛАВ - ЙОРДАН НИКОЛОВ ЕТ (DOBROSLAV - YORDAN NIKOLOV ET) с ЕИК/ПИК 821114285 е основана на 1993 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Монтана, община Лом, гр. Лом, ул. ВЕСЛЕЦ, №32. ДОБРОСЛАВ - ЙОРДАН НИКОЛОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 18.08.2010 г. - Регистрация на фирма

  Основана
  1993
  Седалище и адрес на управление
  област Монтана, община Лом, гр. Лом, ул. ВЕСЛЕЦ, №32
  Име на фирма
  ДОБРОСЛАВ - ЙОРДАН НИКОЛОВ
  Изписване на чужд език
  DOBROSLAV - YORDAN NIKOLOV ET
  Предмет на дейност
  ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ТРАНСПОРТНА И ТАКСИМЕТРОВА ДЕЙНОСТ; ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; АВТОСЕРВИЗНИ УСЛУГИ; ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО; ВНОС И ИЗНОС, ЕКСПОРТ И РЕЕКСПОРТ; ПРОДАЖБА НА ПРОВИШЛЕНИ СТОКИ, СТОКИ ЗА НАРОДНОТО ПОТРЕБЛЕНИЕ, МОДНИ И ЛУКСОЗНИ СТОКИ, ОРГАНИЗИРАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ЗАБАВНИ, СПОРТНИ И РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ИГРИ, ПРОДАЖБА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ВИДЕОКАСЕТИ, БАРТЕРНИ ОПЕРАЦИИ, ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ВИД, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА, КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ, ПРОДАЖБА И ПРОИЗВОДСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ /РАСТИТЕЛНА И ЖИВОТИНСКА/ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ОБРАБОТЕН ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД, В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ОКАЗИОННА ТЪРГОВИЯ, БУТИК, ВИДЕОЗАПИСИ, РЕАЛИЗАЦИЯ НА СПИРТНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ЦИГАРИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА ЗАБАВЕН СПОРТЕН КОМПЛЕКС, РЕМОНТ, ПРОДАЖБА И СЕРВИЗ НА ЕЛ. И БИТОВА ТЕХНИКА, ФРИЗЬОРСКИ УСЛУГИ, МАШИНОПИСНИ УСЛУГИ.
  Физическо лице - търговец
  йордан димитров николов

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.